Podcasts parels: dit zijn de luistertips van deze week #12

Entertainment

Podcasts parels: dit zijn de luistertips van deze week #12

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

9 november 2023 om 12:00

Bron / Fotografie

beeld Unsplash

Gepubliceerd op

9 november 2023 om 12:00

Bron / Fotografie

beeld Unsplash

Op de fiets, tijdens het schoonmaken of om in slaap te komen: we zouden niet weten wat we zonder onze favoriete podcasts moeten. Op zoek naar iets nieuws? Iedere week tippen we twee releases en een klassieker.

Kleine Grote Mensen Opvoedcoach Sophia van Splunteren en communicatie-expert Rik Rottier delen in hun nieuwe podcast Kleine Grote Mensen hun kleine en grote worstelingen met het ouderschap. Van de strubbelingen als je kind een playdate heeft tot een afwijzing op het schoolplein en van omgaan met irritante ouders tot perikelen op het schoolplein. Elke week bespreken ze een dilemma, bekritiseren ze zichzelf en besluiten ze de aflevering met een final thought.

Paul is Dead In Paul is Dead duiken Luc Sarneel en Philo Boss elke week in de meest bizarre complottheorieën uit de muziekindustrie. Waar komt de mythe vandaan, wie geloven erin en kan de mythe een kern van waarheid bevatten of kunnen we 'm volledig naar het rijk der fabelen bonjouren? De eerste aflevering gaat over de vermeende dubbelganger van Avril Lavigne. Nou, dan heb je ons hoor.

Waanzinnig land En dan nu de klassieker. Ben je op zoek naar houvast in deze koortsachtige verkiezingstijd? Luister dan iedere woensdag naar Waanzinnig Land, dé politieke late night podcastshow waarin schrijver Johan Fretz je door de politieke en culturele week loodst.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen