Podcasts parels: dit zijn de luistertips van deze week #1

Entertainment

Podcasts parels: dit zijn de luistertips van deze week #1

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

24 augustus 2023 om 12:00

Bron / Fotografie

beeld Unsplash

Gepubliceerd op

24 augustus 2023 om 12:00

Bron / Fotografie

beeld Unsplash

Op de fiets, tijdens het schoonmaken of om in slaap te komen: we zouden niet weten wat we zonder onze favoriete podcasts moeten. Op zoek naar iets nieuws? Iedere week tippen we twee releases en een klassieker.

Hier woont mama nu In deze nieuwe podcastserie van De Standaard neemt Katrin Lohmann een kijkje op de moeder-kindafdeling in de gevangenis van Brugge. Verschillende moeders doen hun verhaal en vertellen hoe het leven met een kind binnen de gevangenis eraan toegaat. Tegen welke dilemma's lopen deze moeders aan?

Slaapkamergeheimen Benieuwd wat er bij een ander tussen de lakens gebeurt? In Libelles nieuwe podcast Slaapkamergeheimen vertellen vrouwen in slechts vijf minuten alle smeuïge ins en outs van hun seksleven. Rode oortjes gegarandeerd.

Opscheppers En dan de klassieker. Dol op lekker eten? Dan is Opscheppers van Emma de Thouars, Marieke Migchelbrink en Brian Mahulette iets voor jou. Een podcast waarin ze, tja, opscheppen over hoe goed ze kunnen eten. Iedere maandagochtend komen de lekkerste verhalen, beste (eet)tips en makkelijkste losse pols-recepten voorbij.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen