Ligt het aan ons, of gaat dit seizoen met twee bachelors flink uit de hand lopen?

Entertainment

Ligt het aan ons, of gaat dit seizoen met twee bachelors flink uit de hand lopen?

Anne van Aartrijk
Door

Anne van Aartrijk

Gepubliceerd op

8 maart 2024 om 10:00

Bron / Fotografie

fotografie Jasper Suyk

Gepubliceerd op

8 maart 2024 om 10:00

Bron / Fotografie

fotografie Jasper Suyk

Geduld is een schone zaak en werd gisteren dan eindelijk beloond: de eerste twee afleveringen van De Bachelor verschenen op Videoland. Natuurlijk zaten wij weer aandachtig voor de buis en viel ons het een en ander op. Véél vrouwen, véél verschillende types en véél strijd. Nu al.

Voor bachelor Rien leek half spiritueel Bali leeggetrokken, onder de 'Paul-ladies' (lichte braakneiging) kwam het type ik-woon-in-Amsterdam-en-heb-zin-in-het-leven veel voorbij. Best verschillend dus, net als de mannen zelf. Maar wat ons opviel: zodra iedereen op een hoop werd gegooid, leken veel vrouwen naar één kant te buigen. De Paul-kant. Lees ook: Dit is waarom bachelor Rien Welsink bíjna zijn deelname wilde cancellen Misschien ligt het aan ons, misschien is het een kwestie van montage, maar er leken meer vrouwen die in eerste instantie met Rien hadden gedatet (we weigeren het woord 'Rien-ladies' onironisch te gebruiken) voorzichtig naar Paul te switchen dan andersom. Op Rien hebben ze nét wat meer aanmerkingen: niet lang genoeg, niet hun type, etcetera. Dat vinden we sneu. Of nou ja, het komt vast goed, want Paul komt dan wel heel snel los, Rien komt dat ongetwijfeld ook nog wel. Maar toch, voor nu vinden we het een tikkeltje sneu. Dus, dachten we, laten we Rien wat veren in zijn reet steken. Misschien heeft hij die helemaal niet nodig, daar komen we vast nog achter (zin in), maar misschien ook wel. Lees ook: Weet je nog? Dit waren de genântste momenten van De Bachelor(ette) tot nu toe 7 wedstrijdjes die Rien metéén van Paul zou winnen Een wedstrijdje knotten maken Mocht je het niet in de gaten hebben gehad: toen de vrouwen erachter kwamen dat er twee bachelors in plaats van één waren, werd ongeveer tien keer geroepen 'dat je met het haar van Paul ééécht geen knot kon maken hoor.' Dus dat is duidelijk. Een wedstrijdje edelstenen opladen Rien weet hoe dat moet. In de vensterbank, bij een volle maan. Take that, Paul. Een wedstrijdje bekende exen Eerlijk is eerlijk. Een wedstrijdje zwoel kijken op Instagram Doe 't hem maar eens na.

Een wedstrijdje Skip-Bo Vraag ons niet waarom, maar die vibe heeft hij gewoon. Een wedstrijdje kekke slippers Of zeg maar gerust dure slippers. Die krengen van Hermès kosten 595 euro. Een wedstrijdje leukste hond

Oh nee, kak, Paul heeft ook een hond. Goed, nu de hoeveelheid veren-in-reet weer gelijk getrokken is, zin in aflevering drie. En in drama, eerlijk is eerlijk.

delen
Anne van Aartrijk

Anne van Aartrijk is redacteur bij &C, geboren in 2000 (ja, dat is al langer dan tien jaar geleden) en getogen in Brabant, maar dan zonder de zachte G. Is verslaafd aan kaasstengels en is er heilig van overtuigd altijd te kunnen voorspellen waar de treindeuren precies open zullen gaan.

Meer van deze auteur

Meer lezen