Wacht is effe: zegt Rihanna nu dat ze met pensioen is?

Entertainment

Wacht is effe: zegt Rihanna nu dat ze met pensioen is?

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

7 juni 2024 om 12:00

Bron / Fotografie

bron ANP beeld NL Beeld

Gepubliceerd op

7 juni 2024 om 12:00

Bron / Fotografie

bron ANP beeld NL Beeld

Rihanna lijkt slecht nieuws te hebben voor fans die wachten op nieuwe muziek van haar. De zangeres werd donderdag in New York gespot in een T-shirt met daarop de tekst 'Ik ben met pensioen'.

Amerikaanse media pakken uit met de in hun ogen subtiele verwijzing naar de muzikale toekomst van Rihanna. De van Barbados afkomstige Rihanna werd gefotografeerd tijdens een wandeling door The Big Apple met haar vriend A$AP Rocky. De volledige tekst op haar blauwe shirt luidt 'Ik ben met pensioen, opgedirkter dan dit wordt het niet'.

Lees ook: Rihanna gemist? Dit is waarom ze niet op het Met Gala was

De laatste keer dat de zangeres een album uitbracht, was in 2016. Sindsdien heeft ze zich vooral gericht op haar modelijn en beautyproducten en werd ze moeder van twee kinderen. In april zei Rihanna nog wel dat ze 'dingen heeft' waarmee ze 'hits kan maken'.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen van Entertainment