Op de kijklijst: driedelige serie House of Kardashian dit najaar te zien

Entertainment

Op de kijklijst: driedelige serie House of Kardashian dit najaar te zien

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

24 augustus 2023 om 16:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld Brunopress

Gepubliceerd op

24 augustus 2023 om 16:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld Brunopress

Een driedelige documentaire over de familie Kardashian verschijnt dit najaar in het Verenigd Koninkrijk. De reeks, die House of Kardashian heet, vertelt het verhaal van Kris Jenner en haar dochters, meldt Variety. De serie gaat dieper in op hoe zij bekend zijn geworden, wat hen succesvol maakt en hoeveel ze verdienen.

De serie bevat niet eerder getoonde archiefbeelden van de Kardashians en ook doen meerdere mensen uit de 'inner circle' van de familie hun zegje over hen. Een van hen is Caitlyn Jenner, die ook jarenlang in de realityserie rondom de familie te zien was. De laatste jaren heeft zij een mindere band met de familie. De documentaire zoomt ook in op de familiedynamiek, de schandalen en persoonlijke worstelingen waar de Kardashians mee te maken hebben gehad.

Lees ook: Kim Kardashian over moederschap: 'Soms huil ik mezelf in slaap'

Al seizoenen lang loopt een realityserie rondom Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian, Khloé Kardashian, Kendall Jenner en Kylie Jenner. Kris kreeg haar eerste vier kinderen met Robert Kardashian. Naast Kourtney, Kim en Khloé kregen zij ook nog zoon Rob. Met Caitlyn Jenner kreeg Kris daarna nog dochters Kendall en Kylie.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen