Of er een nieuwe BOOS-aflevering over The Voice komt? 'Mensen zien het vanzelf'

Entertainment

Of er een nieuwe BOOS-aflevering over The Voice komt? 'Mensen zien het vanzelf'

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

13 juni 2024 om 10:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld Unsplash

Gepubliceerd op

13 juni 2024 om 10:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld Unsplash

De redactie van het programma BOOS zegt niet of er wordt gewerkt aan een nieuwe uitzending over de misstanden bij het RTL-programma The Voice of Holland. Dat laat een woordvoerder van BNNVARA woensdagavond weten. 'Als dat zo is, dan zien mensen het vanzelf,' aldus de zegsman.

De makers reageerden woensdagavond op Instagram op uitlatingen die Ali B deed tijdens zijn rechtszaak. Het ging onder meer over de tijd die de rapper had gekregen om te reageren voor de uitzending. Het programma over The Voice werd op 20 januari 2022 online gezet.

In augustus 2022 maakten presentator Tim Hofman en de redactie al een tweede aflevering van BOOS over The Voice. Hierin kwam onder meer ter sprake wie bij het programma, wanneer op de hoogte was van de misstanden. Lees ook: Wendy van Dijk over zeldzame ziekte van dochter: 'Het grote gevaar is geweken'

Ali B wordt verdacht van vier zedenfeiten met drie vrouwen, onder wie een ex-kandidaat van The Voice of Holland en zangeres Ellen ten Damme. Het Openbaar Ministerie vervolgt hem voor twee verkrachtingen en twee aanrandingen. De zaak trekt enorm de aandacht, omdat het de eerste en enige strafzaak is over de misstanden bij The Voice of Holland.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen