Wacht effe: komt het nieuwe seizoen van Euphoria er nu echt aan?

Entertainment

Wacht effe: komt het nieuwe seizoen van Euphoria er nu echt aan?

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

11 juni 2024 om 15:00

Bron / Fotografie

bron ANP beeld HBO

Gepubliceerd op

11 juni 2024 om 15:00

Bron / Fotografie

bron ANP beeld HBO

Ja mensen, het is eindelijk zover: HBO is gewoon van plan Euphoria te laten terugkeren voor een derde seizoen. Casey Bloys, directeur content, zegt tegen vakblad Variety dat bedenker en schrijver Sam Levinson bezig is met het script.

De derde reeks werd meerdere keren uitgesteld, waardoor werd gefluisterd dat de serie niet meer zou terugkeren. Volgens Bloys worstelde Levinson ook met het verhaal. 'Een van de issues was dat Sam het niet meer op een middelbare school wilde laten afspelen, waar het zich toen afspeelde en logisch was,' zegt de directeur. 'Als je dat weglaat dan is er veel te bedenken over waar dan wel, hoe ver in de toekomst en dergelijke zaken. Maar ik geloof dat hij nu een idee heeft waar hij enthousiast over is en hij is druk aan het schrijven.'

Lees ook: It'll be there for you: het rondreizend Friends-museum krijgt permanente plek in deze Europese stad

Volgens Bloys doet 'dezelfde cast' mee aan het derde seizoen. Over de opnames wordt niet gesproken.

Euphoria is sinds 2019 te zien en gaat over scholieren en hun ervaringen met seks, vriendschap, drugs en liefde. De hoofdrollen worden gespeeld door onder anderen Zendaya, Sydney Sweeney en Jacob Elordi.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen