Knal 'm vast in de agenda: Festival Der Liebe krijgt een tweede editie

Entertainment

Knal 'm vast in de agenda: Festival Der Liebe krijgt een tweede editie

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

8 juli 2024 om 10:00

Gepubliceerd op

8 juli 2024 om 10:00

Goed nieuws voor iedereen die het dit jaar naar z'n zin heeft gehad op Festival der Liebe óf het feest juist moest missen, want het festival keert volgend jaar terug met een tweede editie.

Zet 8 maart 2025 maar vast in de agenda, want dat is wanneer het Duitstalige evenement, georganiseerd door onze eigen Chantal en Jan Smit, plaatsvindt. 'Na het grote succes van onze eerste editie werden we werkelijk plat gebeld door een aantal Duitse collega's,' aldus Jan. Dus ja, dan gaan we er gewoon nog een keer voor. Lees ook: Douwe Bob krijgt een eigen docuserie (en die is op deze datum te zien)

De eerste editie van Festival der Liebe vond in april 2024 plaats. Toen traden naast Chantal en Jan zelf ook collega's als Donnie, Dennie Christian en Marco Schuitmaker op. Dit keer zijn de Duitse zangeres Nicole, Frans Bauer, Eloy de Jong en Gebroeders Ko van de partij. Oh, en de kaartverkoop is dus al begonnen. Zoals we al zeiden: knal 'm in die agenda.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen