Khloé Kardashian vind het 'vreemd en pijnlijk' dat Caitlyn Jenner meewerkte aan docu

Entertainment

Khloé Kardashian vind het 'vreemd en pijnlijk' dat Caitlyn Jenner meewerkte aan docu

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

23 mei 2024 om 09:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld NL Beeld

Gepubliceerd op

23 mei 2024 om 09:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld NL Beeld

De familie Kardashian vindt het 'vreemd en pijnlijk' dat Caitlyn Jenner heeft meegewerkt aan de documentaire House of Kardashian, waarin niet bepaald een positief beeld van de Kardashians wordt geschetst. Dat zeggen Khloé Kardashian en Kris Jenner, de ex van Caitlyn, in de eerste aflevering van een nieuw seizoen van hun realityserie.

'Er is een nieuwe documentaire over onze familie en blijkbaar hebben ze alle mensen die ooit in ons leven zijn geweest, of nog in ons leven zijn, gebeld. Niemand heeft er echt mee ingestemd om het te doen, behalve Caitlyn,' aldus Khloé. In een teaser van de docu zegt Caitlyn onder meer dat Kris altijd 'meer wilde zijn dan een huisvrouw'. Dat valt slecht bij Kris. 'Schiet mij maar lek,' aldus Kris.

Lees ook: Bezige bij: Kim Kardashian werkt mee aan nieuwe documentaire over deze bekende ster

'Caitlyn is volkomen vrij om te doen wat ze wil,' vervolgt Khloé. 'Ik vind het vreemd dat ze ermee instemt een documentaire te maken waarvan ik denk dat de makers niet proberen ons in een positief daglicht te zetten.' Het doet Khloé 'pijn' dat Caitlyn aan de docu meewerkt. 'Hij was 24 jaar lang mijn stiefvader. We waren heel close.'

De documentaire House of Kardashian verscheen in oktober vorig jaar. De driedelige serie zoomt in op de familiedynamiek, de schandalen en persoonlijke worstelingen waar de Kardashians mee te maken hebben gehad.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen van Entertainment