Trouble in paradise? Jennifer Lopez reageert op geruchten over huwelijksproblemen

Entertainment

Trouble in paradise? Jennifer Lopez reageert op geruchten over huwelijksproblemen

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

23 mei 2024 om 08:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld NL Beeld

Gepubliceerd op

23 mei 2024 om 08:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld NL Beeld

De geruchtenmolen in de Verenigde Staten draait overuren, nu het verhaal gaat dat Jennifer Lopez en Ben Affleck huwelijksproblemen hebben. Tijdens een promotie-evenement van de nieuwe film Atlas heeft Lopez gereageerd op die roddels. 'Je weet beter dan dat,' zei de 54-jarige zangeres nadat iemand in het publiek vroeg of 'de geruchten waar zijn'.

De geruchten dat het niet meer zo goed loopt tussen Lopez en Affleck, gaan al een tijd. Het stel zou niet meer samenwonen en ze worden ook niet meer vaak samen in het openbaar gezien. De zangeres en acteur trouwden in de zomer van 2022 met elkaar, nadat ze in 2021 de liefde weer bij elkaar hadden gevonden. Eerder hadden Lopez en Affleck een relatie tussen 2002 en 2004. Zij waren toen ook verloofd.

Lees ook: Dit is waar en wanneer de nieuwe documentaire over Jennifer Lopez verschijnt

In eerste instantie greep een woordvoerder in toen de man in het publiek de vraag stelde. 'Dit gaan we niet doen,' zei hij. Lopez gaf ondanks de opmerking van de woordvoerder toch antwoord op de vraag uit het publiek.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen van Entertainment