Halleluja: er komt een vervolg van The Devil Wears Prada

Entertainment

Halleluja: er komt een vervolg van The Devil Wears Prada

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

9 juli 2024 om 11:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld Pexels

Gepubliceerd op

9 juli 2024 om 11:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld Pexels

The Devil Wears Prada krijgt een vervolg. Volgens vakblad Variety werkt Disney aan een opvolger van de comedy uit 2006.

Aline Brosh McKenna, de scenarioschrijfster van de originele film, is in gesprek over een terugkeer. Het is nog niet duidelijk of dat ook geldt voor acteurs uit de oorspronkelijke cast. Lees ook: Fans van Het Perfecte Plaatje opgelet: finale wordt vanwege EK op ander moment uitgezonden

The Devil Wears Prada gaat over de jonge journaliste Andrea 'Andy' Sachs (Anne Hathaway) die als assistent gaat werken voor Miranda Priestly, de door Meryl Streep gespeelde duivelse hoofdredactrice van het fictieve modetijdschrift Runway. Het vervolg zou gaan over Priestly die te maken krijgt met de veranderende tijdschriftmarkt. Haar andere assistent uit het origineel, de door Emily Blunt gespeelde Emily Charlton, is nu het hoofd van een succesvol merk dat Priestly als adverteerder voor haar blad wil strikken.

De originele film is gebaseerd op het boek The Devil Wears Prada van Lauren Weisberger. De schrijfster putte voor het boek uit haar eigen ervaringen als persoonlijk assistent van Anna Wintour, de hoofdredactrice van de Amerikaanse Vogue.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen