Gordon wil mensen helpen in nieuw programma Lieve Gordon

Entertainment

Gordon wil mensen helpen in nieuw programma Lieve Gordon

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

20 juni 2024 om 09:00

Bron / Fotografie

bron ANP beeld Brunopress

Gepubliceerd op

20 juni 2024 om 09:00

Bron / Fotografie

bron ANP beeld Brunopress

Voor zijn nieuwe televisieprogramma, Lieve Gordon, deed Gordon Heuckeroth woensdag op zijn Instagram Stories een oproep aan mensen die zijn hulp wel kunnen gebruiken. Maar ook om uiteenlopende redenen kunnen geïnteresseerden zich bij hem melden. Zo noemt de 55-jarige zanger 'een huwelijksaanzoek', een 'aanpassing in je woning' of mensen die hem 'gewoon een keertje willen ontmoeten' als mogelijkheden.

Waar en wanneer Lieve Gordon verschijnt, is niet duidelijk. Eerder op de dag meldde RTL Boulevard dat producent Trinity Media 'in gesprek is met verschillende zenders' en dat 'er vanuit hen interesse is voor het programma'.

Lees ook: Nostalgie alom: Netflix blaast MTV-serie Pimp My Ride nieuw leven in

Dat Gordon bezig is met een nieuw programma, is geen verrassing. Eerder dit jaar liet de Amsterdammer, die afgelopen jaar uit zijn contract bij Talpa liep, nog weten al door een aantal productiehuizen te zijn benaderd en zelf ook 'een paar leuke ideeën' te hebben.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen van Entertainment