Glennis Grace vindt einde bij Ladies of Soul pijnlijk: 'Ik had het zelf nooit zo gedaan'

Entertainment

Glennis Grace vindt einde bij Ladies of Soul pijnlijk: 'Ik had het zelf nooit zo gedaan'

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

3 april 2024 om 09:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld Brunopresss

Gepubliceerd op

3 april 2024 om 09:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld Brunopresss

Glennis Grace vindt het jammer dat ze uit de zangformatie Ladies of Soul is gezet: 'Ik hou van die meiden en dat zal ik altijd blijven doen, maar het neemt niet weg dat het pijnlijk is wat er nu gebeurt,' zegt de zangeres tegen Shownieuws.

Dinsdag werd bekend dat Trijntje Oosterhuis na een afwezigheid van een paar jaar terugkeert bij de groep die verder bestaat uit Edsilia Rombley, Berget Lewis en Candy Dulfer.

De overige leden vertelden dat het 'goede gevoel' om door te gaan met Glennis er nog niet was. De vorige concertreeks in 2022 werd al geannuleerd na alle negatieve publiciteit rond een geweldsincident waar de zangeres bij betrokken was. Lees ook: Hey dokters: Grey's Anatomy krijgt een 21e seizoen Hoewel het nieuws voor de 46-jarige zangeres geen verrassing was, vond ze het wel een pittige dag. Graag had ze de situatie anders gezien. 'Ik was onderdeel van de groep en misschien heb ik makkelijk praten, maar ik had het zelf nooit zo gedaan.' Ze had graag een 'tweede kans' gehad en vindt het pijnlijk dat ze deze niet heeft gekregen. 'Ik snap het niet, ik wens ze wel veel succes. Ik hoop dat het een mooie show wordt en ondanks dat ik er niet bij ben, gun ik ze de wereld.'

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen