Estavena Polman over verdere tv-ambities: 'Blij dat ik morgen weer een bal mag gooien'

Entertainment

Estavena Polman over verdere tv-ambities: 'Blij dat ik morgen weer een bal mag gooien'

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

22 augustus 2023 om 11:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld NL Beeld

Gepubliceerd op

22 augustus 2023 om 11:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld NL Beeld

Hoewel Estavana Polman binnenkort te zien als presentatrice in het nieuwe seizoen van Beter Laat Dan Nooit, heeft de professioneel handbalster verder geen tv-ambities. Dat zegt de 31-jarige Polman in gesprek met Veronica Superguide.

Waarom Polman door Talpa is gevraagd om de nieuwe reeks Beter Laat Dan Nooit op SBS6 te presenteren weet ze niet. 'Ik ga ervan uit dat de mensen die mij hiervoor gevraagd hebben er verstand van hebben en kennelijk iets in mij zien dat mij geschikt maakt,' zegt de topsporter. 'Ik denk daar verder niet over na.'

Verdere ambities om programma's te presenteren op televisie heeft Polman niet. 'Het was geweldig om te doen, maar ik ben ook blij dat ik morgen weer een bal mag gooien.' Polman zegt ook verder niet vooruit te kijken. 'Ik heb twee heel zware blessures gehad achter elkaar en dan is je carrière ineens in gevaar.'

Lees ook: Dokken maar: podcast Carice van Houten en Halina Reijn nu achter betaalmuur

Beter Laat Dan Nooit is vanaf 30 augustus te zien bij SBS6. Polman neemt deelnemers Edwin Rutten, Ad Visser, Henny Huisman en Frits Barend mee op reis door Nepal, Zuid-Korea en Cambodja. Twee eerdere seizoenen van het programma waren op RTL 4 te zien.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen