Dit weten we tot nu toe over het derde seizoen van Big Little Lies

Entertainment

Dit weten we tot nu toe over het derde seizoen van Big Little Lies

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

7 juni 2024 om 16:00

Bron / Fotografie

bron ANP beeld HBO

Gepubliceerd op

7 juni 2024 om 16:00

Bron / Fotografie

bron ANP beeld HBO

Het gaat de goede kant op met het langverwachte derde seizoen van Big Little Lies. Volgens Nicole Kidman, een van de hoofdrolspeelsters, begint het verhaal vorm te krijgen. 'We werken er hard aan,' vertelt ze in een interview met het tijdschrift Vanity Fair.

De actrice geeft verder geen details, want ze vindt dat ze eigenlijk al te veel heeft gezegd. 'We moeten onze mond houden.'

Big Little Lies, gebaseerd op het gelijknamige boek van Liane Moriarty, gaat over vijf vrouwen die betrokken raken bij een moordonderzoek. Omdat het eerste seizoen uit 2017 al het volledige verhaal van het boek omvatte, schreef Moriarty een nieuw verhaal voor de tweede reeks uit 2019. Met het derde seizoen is ze nu bezig.

Lees ook: Martijn Lakemeier heeft een rol in deze nieuwe Videolandserie

De andere hoofdrollen worden gespeeld door Reese Witherspoon, Shailene Woodley, Laura Dern en Zoë Kravitz. De HBO-serie won meerdere Emmy's en Golden Globes.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen van Entertainment