Terug van weggeweest: Chantals Pyjama Party is vanaf vanavond weer op de buis

Entertainment

Terug van weggeweest: Chantals Pyjama Party is vanaf vanavond weer op de buis

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

6 januari 2023 om 09:00

Gepubliceerd op

6 januari 2023 om 09:00

Zeg je plannen voor vanavond maar af, want we hebben goed nieuws: Chantals Pyjama Party is terug! De hilarische spelshow met onze eigen Chantal is vanaf vanavond weer wekelijks op de buis.

Gloednieuwe spellen, een nieuw decor, onverwachte hilarische momenten en bloedfanatieke duo's. Dit en meer kun je verwachten van het nieuwe seizoen van Chantals Pyjama Party, wat een ouderwets gezellige familieavond tot gevolg heeft. Het doet een beetje denken aan de spelshows van vroeger, waar je destijds als kind – en inmiddels ook als volwassene – het liefst bij wilde zijn en aan mee wilde spelen. En terecht, want er staat aardig wat op het spel. De gasten in het publiek zijn de sterren van de avond en maken elk kans om geselecteerd te worden voor de meest uiteenlopende spellen. Allemaal met één doel: het behalen van de finale en het winnen van een fantastische reis. Nieuw jaar, nieuw seizoen Het idee is dus hetzelfde, een gezellige en energieke familiespelshow, maar de uitvoering verschilt iets van het eerste seizoen. 'Ten opzichte van het eerste seizoen zijn onze spellen nog groter geworden en leggen we meer de nadruk op de kandidaten. De spellen zijn ditmaal meer op de spelers en hun achtergrondverhaal geschreven,' vertelt Chantal Janzen. 'Ook doen dit keer geen vijf maar vier duo's per aflevering mee, waardoor we meer ruimte hebben om cases echt uit te diepen, de kandidaten te confronteren met hun grootste wensen, rare gewoontes en zelfs angsten, wat leidt tot grote hilariteit van het publiek in de studio.' Ze laat weten enorm veel zin te hebben om het nieuwe seizoen aan iedereen te laten zien. Pyjama aan en gaan Er zit dus nog maar een ding op: je verplichte sociale nummertje cancellen (graag gedaan), een grote hoeveelheid snacks inslaan en je pyjama klaarleggen. Want Chantals Pyjama Party kijk je – in lijn met de dresscode voor het publiek en Chantal zelf – natúúrlijk in pyjama. Chantals Pyjama Party is vanaf vrijdagavond 6 januari wekelijks om 20.00 te zien bij RTL 4. Oh, en over Chantals Pyjama Party gesproken, wist je dat je ook al tickets kunt kopen voor het live evenement in de Ziggo Dome op 6 en 7 oktober 2023? Dat doe je namelijk hier.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Wil je ook lezen