Ook Donnie is (inclusief single met Chantal!) van de partij tijdens Chantals Pyjama Party

Entertainment

Ook Donnie is (inclusief single met Chantal!) van de partij tijdens Chantals Pyjama Party

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

1 juni 2023 om 17:00

Gepubliceerd op

1 juni 2023 om 17:00

Als er iemand niet mag ontbreken op het gezelligste evenement van het jaar, dan is het rapper Donnie wel. En dus zijn wij door 't dolle dat ook de Amsterdammer op 6 en 7 oktober aanwezig zal zijn in de Ziggo Dome tijdens Chantals Pyjama Party.

De 28-jarige Donnie, die je overigens ook kunt kennen als Maradonnie of De Fenomeen, scoorde eerder al hits als De Tuinslang en Snelle Planga. Ook werkte hij de afgelopen jaren veel samen met andere artiesten, wat parels als Frans Duits (met, goh, Frans Duijts), Bon Gepakt (met René Froger) en Bieber van de Kroeg (met Mart Hoogkamer) opleverde. Ook heeft Donnie zojuist een nieuwe single uitgebracht, met niemand minder dan onze eigen Chantal. Het nummer Schultenbräu is ontstaan vanuit de vraag een 'foute anthem' te maken voor Qmusic, rondom het door luisteraars aangedragen thema 'bier'. Het enige wat hij verder nog nodig had was een vrouwenstem en dus benaderde hij Chantal. Aanschouw: een nieuw duo, dat op 6 en 7 oktober eens goed in de lampen gaat hangen samen. Naast Donnie treden ook Nick Schilder, De Bankzitters, Claude, Anita Meyer en Willemijn Verkaik op tijdens Chantals Pyjama Party. Gevalletje wil je bij zijn. Maar ook een gevalletje bijna uitverkocht, want inmiddels is tachtig procent van de kaarten al weg. Nog geen tickets? Die koop je hier. Joe, zien we je daar.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen