Muzikaal nieuws: Donnie en Chantal lanceren Duitstalige single

Entertainment

Muzikaal nieuws: Donnie en Chantal lanceren Duitstalige single

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

1 juni 2023 om 17:00

Gepubliceerd op

1 juni 2023 om 17:00

Leuk muzikaal nieuws: Chantal Janzen en rapper Donnie gaan samenwerken. De twee brengen vandaag hun single 'Schultenbräu' uit.

Een maand geleden vroeg Domien Verschuuren van Qmusic rapper Donnie om een 'Foute Anthem' te maken: een nummer dat Qmusic de hele maand juni draait om te vieren dat het de 'Foute Maand' is. De artiest, die bekend is van hits zoals 'Bon Gepakt' met René Froger en 'Frans Duits' met Frans Duijts, pakte die uitdaging met beide handen aan. Hij is met het door luisteraars aangedragen thema 'bier' de studio ingedoken en kwam halverwege mei met de eerste demo van het nummer 'Schultenbräu'. Wat daarop nog miste was een pakkende vrouwenstem. Hij benaderde Chantal en in korte tijd maakte zij het nummer en een videoclip van het gelegenheidsduo dat nu online staat. Donnie: 'Op mijn wensenlijstje van duetpartners stond Chantal al heel lang bovenaan, dat Chantal JA zei vind ik geweldig!' Chantal Janzen: 'Donnie bleef volhouden dat IK degene moest zijn met wie hij dit duet moest zingen. Dat het half in het Duits is, een taal die mij na aan het hart ligt, de catchy melodie èn Donnie’s humor maakten het voor mij makkelijk om ja te zeggen. Fantastisch dat Donnie het nummer ook komt zingen op mijn Pyjama Party in Ziggo Dome.' Lees ook: Bankzitters voor het eerst op Ziggo Dome-podium tijdens Chantals Pyjama Party Donnie zal ook op het podium staan van Chantals Pyjama Party in Ziggo Dome op 6 en 7 oktober waar het duo hun single ook ten gehore zal brengen naast o.a.: Nick Schilder, De Bankzitters, Claude, Anita Meyer en Willemijn Verkaik. De komende weken worden nog meer artiesten bekendgemaakt. Domien Verschuuren van Qmusic: 'Na onder andere 'Atemlos Durch Die Nacht' van Helene Fischer, en 'Zij Weet Het' van Tino Martin, hebben we eindelijk een nummer dat speciaal gemaakt is om het Foute Anthem te worden. Ik ben supertrots dat we daar Donnie en Chantal voor hebben weten te strikken!'

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen