Leer die Disney figuren maar uit je hoofd: zo win je een weekend vol Disney plezier

Entertainment

Leer die Disney figuren maar uit je hoofd: zo win je een weekend vol Disney plezier

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

26 februari 2024 om 18:00

Gepubliceerd op

26 februari 2024 om 18:00

Urenlang met de kinderen voor de televisie Disney films kijken gaat nooit vervelen, en stiekem geniet jij zelf ook van die leuke films. Hoewel in de woonkamer meezingen met ‘Into The Unknown’  natuurlijk geweldig is, kun je ook in het echt genieten van Elsa’s zangkunsten. Benieuwd? Dan moet je deze week bij 100% NL zijn!

In samenwerking met Disney maak je bij de radiozender namelijk vanaf maandag 26 februari drie weken lang kans op een verblijf in Disneyland Paris met de hele fam. Beleef de Disney magie dag en nacht, want je slaapt ook nog eens in een Disney Hotel! Ervaar de attracties in de Parken en ga op de foto met je Disney helden: het kan allemaal.

Lees ook: Disney-fans opgelet: er komt een liveaction-remake van Moana

How far you’ll go Hoe ver je zal gaan hangt af van hoeveel je aan de radio gekluisterd bent. Tussen 26 februari en 15 maart komen iedere dag letters voorbij die samen een Disney Figuur vormen. Zodra je weet welk karakter de diskjockeys bedoelen, ben je aan de winnende hand! In de 100% NL app stuur je ‘Disney’ en het betreffende figuur door. Hou bovendien het Instagram Kanaal van het radiostation goed in de gaten, want daar wordt een extra letter gedeeld. Tijdens de Barry Paf show (16:00 - 19:00) wordt de winnaar van die dag bekendgemaakt. Maar let op: je hebt twintig minuten de tijd om in te bellen en je prijs te verzilveren. Begin maar vast te dromen over die ó zo leuke parade en een betoverd ontbijt. En niet totaal onbelangrijk - het gratis parkeren.

Niet gebeld? Geen paniek Wordt jouw naam niet in de uitzending genoemd? Niet getreurd, ook dan maak je kans op deze fantastische prijs. Heeft de uitverkoren winnaar namelijk niet op tijd zijn prijs geclaimd, dan gaat de belsnellijn open. Dan kan iedereen die graag naar Disneyland Paris wil - niet alleen de winnaar - naar de studio bellen, om alsnog het juiste antwoord te geven. Je maakt dus hoe dan ook kans!

En lukt het niet via de radio, dan is er nóg een optie. Ook via Instagram kun je een verblijf in een Disney Hotel bemachtigen, zo kan ook jij de magie van de Disney Parken beleven.

Kortom: duik voor de tv en fris snel je Disney geheugen op. Anders weet je dadelijk niet meer wie G-O-O-F-Y is. En hou dan vooral de radio in de gaten!

Banner 100%NL

Dit is een samenwerking met 100% NL.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer lezen van Entertainment