Hup, de lampen in: dit zijn de 8 leukste hotspots voor een bottomless brunch

Entertainment

Hup, de lampen in: dit zijn de 8 leukste hotspots voor een bottomless brunch

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

25 mei 2023 om 14:00

Bron / Fotografie

beeld WONDR Experience

Gepubliceerd op

25 mei 2023 om 14:00

Bron / Fotografie

beeld WONDR Experience

Brownies, broodjes, heel veel bubbels, en dat allemaal op zondagochtend om elf uur. Bottomless brunchen is het fenomeen dat het sociaal geaccepteerd maakt om voor het middaguur al lekker in de olie te zitten. En laten wij nou net acht vet leuke plekken verzameld hebben waar je dit kan doen. Komen ze.

1. Pink Beach, Amsterdam Wat is een brunch zonder mimosa's en bloody mary's? Niets. Zo dacht Pink Beach in Amsterdam er ook over, toen zij besloten om 24 mei voor hun derde en laatste seizoen hun deuren te openen. Waan jezelf helemaal in het roze terwijl je een brunch voorgeschoteld krijgt en je glazen anderhalf uur lang onbeperkt worden bijgevuld, voor maar 39 euro per  persoon. Wil je meemaken, want de menukaart is vernieuwd met een Amerikaanse touch: eggs benedict, chicken and waffles, American pancakes and the whole shebang. Oh ja, goed om te weten: ze zijn open tot september. Dus je wil je kans maar grijpen nu het nog kan.

Image - Pink beach - bottomless brunch

2. Rum Club, Utrecht 'Één cocktail, twee cocktails, drie cocktails, vloer,' dat is de slagzin van de Bottomless Boozy Brunch van de Rum Club in Utrecht, en precies de sfeer die we willen. Iedere laatste zondag van de maand kun je hier met twee tot zes personen voor twee uur terecht om te smullen van brunchgerechten (om te delen), en eindeloze cocktails te drinken. En dat allemaal voor slechts 37,50 euro persoon.

3. The Streetfood Club, Utrecht Ook leuk in Utrecht: de - dit wordt een mond vol - Bottom Boozy Drag Bingo Brunch bij The Streetfood Club. Zoals de naam al doet verraden is het niet zomaar een bottomless brunch, maar één met bingo (waarbij prijzen vallen), shows van drag queens en ander entertainment. De volgende editie is 4 juni, met op het programma niemand minder dan Janey Jacké en Tabitha, dus is een gevalletje wil je niet missen. Je hebt de keus uit verschillende streetfood lunchgerechten, en bent vanaf 12.00 uur tot 16.00 uur zoet (en niet alleen door de cocktails). Tickets scoor je voor 59 ekkies per persoon. 

4. Mama Kelly, Amsterdam Ook leuk: Mama Kelly in Amsterdam, waar je iedere zaterdag en zondag voor een mimosa-brunch terecht kan. Zoals de naam al doet vermoeden kun je er mimosa's aan de lopende band bestellen, en krijg je er een uitgebreide brunch met luxe broodjes bij. De mimosa-brunch duurt twee uur, kost 39,50 euro per persoon, en bevat halal en pregnancy proof hapjes. Snacken zonder stress, dus.

5. Pressroom, Ink Hotel, Amsterdam Over bijzonder brunchen gesproken: in het oude hoofdkantoor van krant De Tijd bevindt zich Pressroom Ink, waar je - je raadt het al - ook kunt genieten van een oneindige lading alcohol. Voor 45 euro kun je kiezen uit twee brunchgerechten, krijg je één cocktail voorgeschoteld, en een onbeperkte hoeveelheid bubbels met een totaaltijd van twee uur.

6. Cut Throat, Amsterdam Bij restaurant Cut Throat geloven ze dat de beste manier om een kater te voorkomen, gewoon doordrinken is. En dus ben je daar aan het goede adres om precies dat te doen. Voor 39 euro per persoon krijg je er een bottomless brunch van anderhalf uur lang bij, een food item én onbeperkt bier, wijn, prosecco en mimosa's. Voor een tientje extra kun je er ook onbeperkt van cocktails genieten. Het restaurant wil graag de Nieuw Zeelandse sferen naar Amsterdam te brengen, dus dat belooft nog wat voor de brunchgerechten.

7. No Man's Art Gallery, Amsterdam In deze hippe kunstgalerij kun je naast kunst bekijken en luisteren naar artiesten, ook iedere dag terecht voor een bodemloze brunch. De hapjes kosten 19 euro per persoon, en voor 18 euro extra per persoon voeg je er drie uur lang aan onbeperkte mimosa's, bloody mary's, michelada's en gin & tonics aan toe. Met een snelle hoofdberekening kom je dan uit op 37 euro om urenlang te genieten. Zien we je daar?

8. Williams Canteen, Rotterdam Voor de variatie een tent die niet te vinden is in Amsterdam of Utrecht, dat is de knusse Williams Canteen die verstopt zit in hartje Rotterdam. Het is dé plek om met je laptop aan de bak de gaan of nieuwe mensen te ontmoeten. Of om je compleet van de planeet te drinken, dus. Wanneer je hier een lunchgerecht bestelt, kun je daar namelijk voor 21,50 euro per persoon extra onbeperkt mimosa's, bloody mary's, bellini's, cava's of zelfs huisgemaakte sangria's aan toevoegen. Iedere zondag kun je er terecht.

Dit is een samenwerking met WONDR Experience.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen