Winnen geblazen: 100% NL geeft een Disneyland Paris verblijf weg

Entertainment

Winnen geblazen: 100% NL geeft een Disneyland Paris verblijf weg

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

9 maart 2023 om 18:00

Bron / Fotografie

beeld ©Disney

Gepubliceerd op

9 maart 2023 om 18:00

Bron / Fotografie

beeld ©Disney

Blèr jij ook altijd mee op de hits van Suzan en Freek? Of gaat je radio op standje honderd als Tabitha op komt? Dan hebben wij goed nieuws voor jou: je Nederlandse hits-hobby kan nog wel eens zijn vruchten gaan afwerpen. Radio 100% NL geeft voor de Grote Finale van de 30e verjaardag van het magische themapark Disneyland® Paris namelijk een verblijf van twee nachten weg. Niet alleen wij vieren graag onze verjaardag, die parken kunnen er blijkbaar ook wat van. 

Bij winst mag je drie dagen rondparaderen in 's werelds drukstbezochte themapark, om vervolgens twee nachten weg te ploffen in één van de bedden van de Disney Hotels. Ook niet verkeerd: ontbijt zit erbij (goed nieuws voor de niet-zo-keukenprinsessen onder ons). Omdat je in een Disney Hotel verblijft komen er Disney Figuren bij je langs en dankzij 'Extra Magic Time' kun je al eerder de Parken ontdekken. En niet te vergeten: parkeren is gratis.

Fashionista's opgelet: misschien waggelt Minnie Mouse jouw verblijf wel binnen. Oh, hadden we trouwens al gezegd dat je drie personen mee mag nemen? 

Genoeg gekletst, dit is hoe je wint Geen zorgen, om kans te maken hoef je je hersenen niet te pijnigen met een lastige prijsvraag: zet je zender op 100% NL en hou je oren open. Iedere dag komen er meerdere keren letters voorbij die samen de naam van een Disney Figuur spellen. Volop blijven streamen dus, die handel. Als jij denkt te weten wie het personage is, app dan 'Disney' en het juiste antwoord via de 100% NL app, en wie weet kun jij die prijs komen cashen. Meedoen? Zet een dikke streep in je agenda onder maandag 6 maart tot zondag 19 maart, want op die dagen loopt de actie. 

Hup, Holland Wie tegenwoordig 100% NL niet kent heeft waarschijnlijk onder een steen geleefd: voor je dagelijkse dosis oranje ben jij hier aan het goede adres. Nog een voordeel: meezingers gegarandeerd. 

Oog op de prijs Benieuwd naar meer 100% NL winacties? Check hun website, Facebook of Instagram.  

Disney - 100% NL - winactie

Dit is een samenwerking met 100% NL.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Wil je ook lezen