Mooi meegenomen: zet 100% NL aan, help de Sint en win een gratis pakjesavond

Entertainment

Mooi meegenomen: zet 100% NL aan, help de Sint en win een gratis pakjesavond

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

20 november 2023 om 12:00

Bron / Fotografie

beeld Pexels

Gepubliceerd op

20 november 2023 om 12:00

Bron / Fotografie

beeld Pexels

De Sint is weer in het land. Allemaal leuk en aardig, maar met z'n driehonderd jaar is-ie nogal oud en seniel. Waar jij af en toe eens je sleutel vergeet, vergeet hij zijn boot en Pieten. Toch lastig. Zet radiozender 100% NL aan, help die oude man zijn spullen terug vinden en maak kans op een gratis pakjesavond.

Dat wordt de meest stressvrije pakjesavond van je leven. Dank u, Sinterklaasje of eigenlijk radiostation 100% NL. 

Help de Sint en win  De radiozender geeft luisteraars drie weken lang de kans om een zak cadeaus ter waarde van 250 euro én vier tickets voor de Club van Sinterklaas, de Theatershow te winnen. Nu zul jij jezelf misschien wel herkennen in dat last hebben van geheugenverlies naarmate je ouder wordt, dus laat je dreumes vooral ook de oren spitsen. Sinterklaas kan namelijk van alles kwijt zijn, van zijn boot en mijter tot een Piet, en dat verschilt ook nog eens van dag tot dag. Koppie erbij houden, dus.

Lees ook: Oh, kom er eens kijken: 9x zo reageerden jullie koters op het sinterklaasgeheim

Spelregels  Dat iedereen dit wel wil winnen, is duidelijk. Tijd voor de spelregels. Zorg ervoor dat je vanaf 18 november tot en met 5 december luistert naar 100% NL. Hoor jij in de radio-uitzending het voorwerp voorbij komen wat Sinterklaas kwijt is? App dan 'Sint' naar de studio van de radiozender, en wie weet win jij de 250 euro vrij te besteden aan cadeaus voor jouw pakjesavond. Dus help de sint en je wint, zoals de slogan van de campagne luidt. Of in andere woorden: wie zoet is, krijgt lekkers (en gratis cadeau's).

100% NL - Sinterklaas

Dit is een samenwerking met 100% NL.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer entertainment