Valentijnsdag of niet: met deze top 500 zwijmel je gegarandeerd weg

Entertainment

Valentijnsdag of niet: met deze top 500 zwijmel je gegarandeerd weg

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

6 februari 2023 om 18:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

6 februari 2023 om 18:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

Op 14 februari is het weer zover: Valentijnsdag. De een vindt het ongelooflijke commerciële meuk, voor de ander kan het niet romantisch genoeg zijn! Behoor jij tot die laatste categorie? Dan hebben we iets leuks. Radiostation Sunlite draait namelijk tussen 7 en 14 februari 500 op en top romantische nummers tijdens de Valentijn top – je raadt het al – 500.

Sunlite is the place to be voor een mooie mix van soft & easy muziek. Zij noemen dit ook wel 'music you love'. Geen drukke DJ's, spelletjes of praatjes. Alleen een rustige en relaxte muziekmix met artiesten als Adele, Danny Vera, John Mayer en Ed Sheeran. Bij Sunlite kan je 24 uur per dag terecht voor een mooie muziekmix en ieder uur word je bijgepraat over het weer en het laatste nieuws. Thuis, onderweg en op je werk is dit radiostation een oase van rust in het drukke leven!

Sunlite is hét radiostation van de love songs en daarom hebben ze besloten hun eerste verjaardag te vieren met hun eerste Valentijn top 500. De lijst – volledig samengesteld door Sunlite luisteraars – zal bestaan uit 500 nummers die je doen smachten naar een romantische avond met jouw liefde. En dat komt goed uit, want tussen 7 en 14 februari is de lijst te beluisteren via het radiostation. Zo ben jij op 14 februari helemaal klaar voor Valentijnsdag!

Met de Valentijn top 500 zwijmel je weg bij de meest romantische liefdesnummers uit de afgelopen decennia. Luister je mee?

100% NL - Sunlite - banner - radio

Dit is een samenwerking met 100% NL.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Stapelkorting pakken

Hoe meer edities je koopt, hoe meer korting je krijgt!

Meer entertainment