Fresia vertelt aan Holly waarom ze een jaar lang in het ziekenhuis lag

Entertainment

Fresia vertelt aan Holly waarom ze een jaar lang in het ziekenhuis lag

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

1 juni 2023 om 18:00

Gepubliceerd op

1 juni 2023 om 18:00

Fresia vertelt aan Holly waarom ze een jaar lang in het ziekenhuis lag - &C x Center Parcs

Fresia vertelt aan Holly waarom ze een jaar lang in het ziekenhuis lag - &C x Center Parcs

In de online videoserie Match made in Nature koppelen &C en Center Parcs twee BN’ers aan elkaar. Samen dompelen ze zich onder in de natuur, waar ze de dagelijkse drukte even vergeten en zichzelf én de ander beter leren kennen aan de hand van – soms confronterende – vragen. Verrassende antwoorden en bijzondere anekdotes gegarandeerd.

Deze keer zijn het Holly Mae Brood en Fresia Cousiño Arias die een dag met elkaar op stap gaan. Allebei bekend bij het grote publiek, maar elkáár kennen ze nog niet. Een stapel vragen en toffe activiteiten – Holly noemt het chillen, wij weten wel beter – gaan daar verandering in brengen.

Theetje naar binnen, de sup op: gewerkt zal er worden. Nou is dat in zo’n omgeving bepaald geen straf. De presentatrices zijn in het prachtige De Kempervennen, in Westerhoven. Op het mooie meer en tussen de bossen laten ze de daily hustle achter zich en gaan ze de connectie aan met de natuur, zichzelf en elkaar. Want dat is wat natuur met je doet: je zintuigen staan op scherp, je kunt écht jezelf zijn en creëert herinneringen voor het leven.

Holly: ‘Tuurlijk kon ik in mijn jeugd soms denken: kan het even een beetje normaal?’

Ziekenhuis in, ziekenhuis uit Zowel Fresia als Holly komt uit een ‘iets minder gewoon gezin’, in de woorden van Holly. Fresia’s vader emigreerde op haar twaalfde terug naar zijn geboorteland Chili, Holly's vader Herman was de grootste rock-'n-roll-kunstenaar die Nederland ooit gekend heeft. En toch blikken ze beiden terug op een gelukkige jeugd. Fresia was ‘onbezorgd, superdruk en het lievelingetje van de juffen en meesters’. Holly werd ‘omringd door coole mensen’.

Nog even over Fresia’s vader: ze zou hem, samen met de rest van haar familie, ooit opzoeken in Chili, maar dat ging dus mooi niet door. Fresia werd ziek. En niet zomaar ziek, ze lag wel een jaar bijna constant in het ziekenhuis. Wat er nou was? Dat weten ze nog steeds niet.

Tijd voor actie Je ziet het: ze stellen hun hart helemaal open, daar midden in de natuur. En het suppen gaat intussen ook van een leien dakje. Tijd voor iets meer actie. Waar krijgen ze nou echt een kick van? Holly gaat lekker op een vol Ziggo Dome. Fresia houdt van sport, sport en o ja, sport. Dat treft: bij De Kempervennen kun je wakeboarden en da’s precies wat Fresia gaat doen na het suppen. Als een ware prof vliegt ze over de schans – en ze blijft nog staan ook.

Fresia: ‘Soms denk ik wel: halló, word nou eens jaloers!’

Tot slot komen de relaties nog even ter sprake. Holly is al miljoen jaar met Soy, Fresia twee jaar met haar vriendin. Die overigens totaal niet jaloers is, aldus Fresia. Sterker nog: ‘Ik kan op iemand gaan liggen en dan is ze nog steeds oké.’ Lekker casual, noemt Holly het, die zichzelf gezond jaloers noemt.

Ze zitten erbij alsof ze nog uren door hadden kunnen kletsen, maar de tijd is om, er wordt afscheid genomen. Er is gesupt, er zijn goede gesprekken gevoerd: dit krijgt vast nog een vervolg. Wie weet op dezelfde plek, ze voelen zich er duidelijk thuis.

Center Parcs - Kempervennen - dronebeeld

Luxe en natuur Ben je benieuwd geworden naar dit magische plekje? Zin gekregen om op te laden, je uit te leven op het water en te connecten met jezelf en anderen? Op naar Center Parcs De Kempervennen in Westerhoven, vlak bij Eindhoven. Het leven is goed in dit Brabantse stukje land, met twee grote meren, een indoor sneeuwhal, heidegebied De Malpie in de buurt en natuurlijk een Aqua Mundo. Er zijn cottages voor 2 tot 12 personen, ook voor gasten met beperkte mobiliteit. Kies zelf hoeveel luxe je wil, of ga voor een bijzondere accommodatie zoals de Woonboot of Avontuur Cottage. In de Wellness Cottage heb je zelfs je eigen sauna.

Dit is een samenwerking met Center Parcs.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer van &C the brandstudio