Durf jij het aan? Dit is het moeilijkste spel van de Nederlandse radio

Entertainment

Durf jij het aan? Dit is het moeilijkste spel van de Nederlandse radio

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

28 maart 2024 om 18:00

Bron / Fotografie

beeld Frank Brandwijk

Gepubliceerd op

28 maart 2024 om 18:00

Bron / Fotografie

beeld Frank Brandwijk

Of je nou een spelletjesmens bent of niet, 'Je raadt het nooit!' is een spel waar je aan mee wilt doen. Bij 100% NL zoeken ze het verband tussen drie bekende Nederlanders. Raad jij dat verband? Dan win je een mooi geldbedrag. Dat klinkt wel interessant, toch? Hoe je meedoet, vraag je je af? Dat leggen we je hieronder haarfijn uit.

Hersenkraker Luister elke dag goed naar 100% NL, want zij zijn op zoek naar de overeenkomst tussen drie bekende Nederlanders. Neem bijvoorbeeld André Hazes Junior, Martien Meiland en Dries Roelvink. Weet jij wat het verband is tussen deze drie heren? Ze hebben alle drie een cijfer in hun naam. Kijk maar eens goed, zie je het?

Als jij denkt dat jij deze overeenkomst ook wel had kunnen ontrafelen, dan ben jij uit het juiste hout gesneden! Dit was namelijk het eerste verband, en dat is dus inmiddels al geraden voor de jackpot van 2100 euro. Als jij bij het volgende trio het antwoord denkt te weten, dan hoef je alleen maar het woord 'raden' te appen in de gratis 100% NL app. Met een beetje geluk kom je in de uitzending.

Cashen Het mooiste van dit alles is, dat je lekker makkelijk kunt cashen. Het spel begint met een mooi startbedrag van 500 euro dat na elk fout antwoord wordt verhoogd met 100 euro. Het perfecte zakcentje voor die langverwachte vakantie, een gezellig etentje met al je vriendinnen of een dagje heerlijk shoppen. Je weet je wat je te doen staat.

100% NL - Je raadt het nooit - radio

Dit is een samenwerking met 100% NL.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer lezen van Entertainment

Meer van deze auteur