Diego González-Clark pinkt een traantje weg als Shary-An haar liedje zingt

Entertainment

Diego González-Clark pinkt een traantje weg als Shary-An haar liedje zingt

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

15 juni 2023 om 18:00

Gepubliceerd op

15 juni 2023 om 18:00

Diego González-Clark pinkt een traantje weg als Shary-An haar liedje zingt - &C x Center Parcs

Diego González-Clark pinkt een traantje weg als Shary-An haar liedje zingt - &C x Center Parcs

In de online videoserie Match made in Nature koppelen &C en Center Parcs twee BN’ers aan elkaar. Samen dompelen ze zich onder in de natuur, waar ze de dagelijkse drukte even vergeten en zichzelf én de ander beter leren kennen aan de hand van – soms confronterende – vragen. Verrassende antwoorden en bijzondere anekdotes gegarandeerd.

Deze keer zijn zangeres Shary-An Nivillac en Prince Charming Diego González-Clark de bekende koppies. Ze kennen elkaar niet, maar we zien het gelijk: met die klik zit het wel goed. Samen gaan ze het water op en de diepte in. Op het prachtige meer van de Franse Center Parcs-locatie Villages Nature Paris laten ze de daily hustle achter zich en gaan ze de connectie aan met zichzelf en elkaar – wat dat is wat natuur met je doet.

Diego vertelt hoe hij opgroeide tussen de pannen en glazen: zijn ouders hadden een eigen café-restaurant en kleine Diego kreeg al vroeg een theedoek en een dienblad in z’n handen. Apart, noemt-ie het, maar hij had niet anders gewild. Shary-Ans jeugd samengevat? Chaos. Ze komt uit een groot gezin met aan het hoofd een hardwerkende moeder, met wie het flink kon botsen. Niet voor niets ging ze op haar dertiende al uit huis.

Shary-An: ‘Het ouderschap is voor mij een next-level-hoogtepunt’

Vet goed Het heeft haar niet tegengehouden om haar droom achterna te gaan: zangeres worden. Ze deed mee aan het eerste seizoen van The Voice en redde het tot de halve finales. ‘Ik vond je vet goed,’ aldus Diego, die op zijn beurt op zoek ging naar de liefde in Prince Charming. Hij komt superlatieven tekort voor die ervaring en probeert Shary-An te overtuigen ook eens mee te doen – het is dat ze al een vriendin en twee kids heeft.

Diego en Shary-An zitten inmiddels heerlijk tussen het groen te keuvelen, maar hoe ontspannen ze thuis nou het liefst? Shary-An trekt graag de wandelschoenen aan, en gaat daarnaast graag uit eten met vriendin Nena. De avond sluit ze af met een eh, ‘wandeling’.

Diego: ‘Ik heb een aparte jeugd gehad, maar ik had niet anders gewild’

Even serieus All jokes aside, ook serieuze onderwerpen komen aan bod. Het grensoverschrijdende gedrag waarmee Diego niet eens zo lang geleden te maken heeft gehad, bijvoorbeeld. Een casting liep totaal anders dan hij had verwacht en gehoopt. Was hij slachtoffer? Wij vinden van wel. En toch is-ie ergens ‘blij’ dat het is gebeurd. ‘Ik ben sterker geworden, weet beter hoe de wereld in elkaar steekt, hoe mensen in elkaar steken en hoe ik werk.’ Diego heeft het inmiddels een plekje kunnen geven, al is hij sinds hij single vader is van zoontje Sem tegelijkertijd kwetsbaarder dan ooit.

De gevoelens zijn deze middag alle kanten op geschoten, we eindigen ‘m met tranen van ontroering wanneer Shary-An het liedje zingt dat ze schreef voor Nena en dochter Billie: Ode aan de liefde. Ze sluiten de middag af met een toost en vooruit, nog één laatste vraag van Diego aan Shary-An: 'Wil je vrienden met me worden?' Da’s duidelijk: een match made in nature.

Luxe en natuur Zelf ervaren wat de natuur met je kan doen? Op de Center Parcs-locatie Villages Nature Paris verblijf je midden tussen de flora en de fauna en zit je tegelijkertijd op maar dertig minuten rijden van Parijs. Zoek de bruisende stad op en kom tot rust in je cottage of appartement. Of je nu met z’n tweeën, je gezin of met al je vrienden bent. Laad op in de hamam, volg een workshop chocolade maken of brood bakken, plan een avondje karaoken en… bezoek Disneyland Paris! Dat ligt op maar vijftien minuten rijden van het park. Dat kan niet anders dan onvergetelijk worden.

Dit is een samenwerking met Center Parcs.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer van &C the brandstudio