Deze eerlijke verhalen van vrouwen raken - beluister ze op Internationale Vrouwendag

Entertainment

Deze eerlijke verhalen van vrouwen raken - beluister ze op Internationale Vrouwendag

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

6 maart 2023 om 18:00

Gepubliceerd op

6 maart 2023 om 18:00

Op 8 maart is het Internationale Vrouwendag. Natuurlijk een dag waarop we wereldwijd stilstaan bij de rechten van vrouwen, maar ook een dag om te vieren dat we vrouw zijn. Precies die elementen komen samen in een nieuwe podcastserie Stories that make you shine.

In de podcast delen drie krachtige vrouwen hun eerlijke verhaal. Zo vertelt Monique openlijk over de burn-out waarin ze belandde; Nienke over haar zoektocht naar een balans tussen werk en privé en Systia over de moeilijke periode die volgde op het overlijden van haar vader - én wat haar dat ook heeft gebracht. Met recht een podcast met power, dus.

Strafpleiter Natacha Harlequin In de serie gaan krachtige vrouwen die bij parfumerie ICI PARIS XL in gesprek met host van de podcast: strafpleiter Natacha Harlequin. Ze delen kwetsbare en krachtige verhalen uit zowel hun werk- als hun privéleven. Onder hen marketingmanager Monique. Zij vertelt over haar burn-out, die ze kreeg toen ze begin veertig was. 'Als je op een gegeven moment huilend in de auto zit, weet je dat het niet goed gaat.'

Constante druk Natacha vraagt haar of ze nog weet waar de tranen vandaan komen. 'De druk', vertelt Monique. 'De druk van: ik moet het weer gaan doen, maar ik weet niet hoe. En tegelijkertijd: ik wil niemand teleurstellen. Ik wil laten zien dat ik het kan.' Maar dat aan jezelf toegeven, is lastig, vertelt ze. 'Je zegt tegen jezelf: ik ben gewoon een beetje moe. Ik moet even dit afronden, deze campagne nog, dan komt het wel weer goed.' Monique deelt de inzichten die ze kreeg tijdens de burn-out, en hoe deze haar hielpen bij haar promotie tot marketingmanager.

Gezonde balans Ook horen we het verhaal van Nienke. Ze is online marketeer bij ICI PARIS XL, moeder van twee jonge kinderen én net voor zichzelf begonnen als fotograaf. Dat klinkt niet alleen druk - dat ís ook druk, vertelt ze in de podcast. Om zich meer te kunnen focussen op haar gezin en op de fotografie is ze minder gaan werken bij ICI PARIS XL. Maar… heeft ze daarmee de balans gevonden? Supercollega’s Assistent filiaalmanager Systia houdt ook van ondernemen. Sterker nog: ze is er mee opgegroeid. Ze werkte vroeger altijd in de meubelzaak van haar vader. Helaas is hij onlangs overleden. In de moeilijke tijd die volgde, is Systia enorm goed opgevangen door haar collega’s bij ICI PARIS XL. Ze is hen daar nog altijd dankbaar voor, vertelt ze. Ook vertelt Systia over haar vrijwilligerswerk voor Look good feel better, waarmee ze mensen met de diagnose kanker een onvergetelijke dag bezorgt.

ICI Paris - podcast - Internationale vrouwendag - Natacha Harlequin

Female empowerment De podcast Stories that make you shine is een initiatief van parfumerie ICI PARIS XL, die daarmee op een mooie manier aandacht vestigt op persoonlijke ontwikkeling, ervaring en kijk op het leven, aan de hand van de authentieke verhalen van drie krachtige vrouwen die bij hen werken.

Het draait in deze podcast om female empowerment - en even niet zo zeer om beauty en looks. En dat verfrissende feit alleen al is een reden de serie nu te gaan beluisteren. Het kan hier

Dit is een samenwerking met ICI PARIS XL.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer over Entertainment

Meer lezen