Boer Ayoub en Loiza Lamers gaan het water op en de diepte in: 'Hoe ik herinnerd wil worden? Als een legend'

Entertainment

Boer Ayoub en Loiza Lamers gaan het water op en de diepte in: 'Hoe ik herinnerd wil worden? Als een legend'

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

29 juni 2023 om 18:00

Gepubliceerd op

29 juni 2023 om 18:00

Boer Ayoub en Loiza Lamers gaan het water op en de diepte in - &C x Center Parcs

Boer Ayoub en Loiza Lamers gaan het water op en de diepte in - &C x Center Parcs

In de online videoserie Match made in Nature koppelen &C en Center Parcs twee BN’ers aan elkaar. Samen dompelen ze zich onder in de natuur, waar ze de dagelijkse drukte even vergeten en zichzelf én de ander beter leren kennen aan de hand van – soms confronterende – vragen. Verrassende antwoorden en bijzondere anekdotes gegarandeerd.

Deze keer zijn het model Loiza Lamers en Ayoub Louihrani, beter bekend als boer Ayoub, die elkaar ontmoeten. In de stallen van Center Parcs-locatie Villages Nature Paris om precies te zijn. Uiteraard de mooiste plek van het hele park, als het aan Ayoub ligt. Hij is er volledig in z’n element. Loiza iets minder, zien we. Op naar een workshop chocolade maken en het grote meer op – da’s meer haar ding.

Tijdens het varen stellen Loiza en Ayoub zichzelf helemaal open. Ja, da’s wat natuur met je doet. Je laat de daily hustle achter je en gaat de connectie aan met jezelf en met elkaar. De maskers gaan af, en dat levert goeie gesprekken op.

Ayoub: ‘Hoe ik herinnerd wil worden? Als een legend’

Sterker dan ooit Zo vertelt Ayoub hoe hij verliefd werd op het werk van boer en in zijn jeugd rust vond op de boerderij. Kon-ie wel gebruiken: net als Loiza werd hij flink gepest. Altijd was hij de kleinste en dunste, en dat bleek voer voor pesterijen. Gelukkig is hij daar sterker uitgekomen, zowel letterlijk als figuurlijk. ‘Baywatch is er niks bij,’ aldus Ayoub over zijn sixpack.

Ook Loiza was als transgender vaak het mikpunt van spot in het kleine dorpje waar ze opgroeide. Toch kijkt ze met een goed gevoel terug op haar jeugd, met name dankzij haar ouders, die er altijd voor haar waren. Mede dankzij hen staat ze nu, op haar 28ste, heel fijn en gelukkig in het leven.

Gezond jaloers Het zou bijna zoetsappig worden, maar Ayoub schudt de boel even op met wat rake woorden. Ja, hij wordt gediscrimineerd. Ja, mensen zeggen rare dingen tegen hem. Maar dat boeit hem helemaal niks. Sterker nog: ‘Ik moet twee keer zo hard werken, maar dat werkt alleen maar in mijn voordeel. Dat heb ik geleerd van mijn vader: niet iedereen vindt je leuk door je kleur of door waar je vandaan komt, maar heb er schijt aan.’

Loiza: ‘Ik werd – en word nog steeds wel – gediscrimineerd om wie ik ben en waar ik gelukkig van word’

Daar kunnen we nog wat van leren, en hij schudt nog een oneliner uit z’n mouw. Op de vraag of hij jaloers is, antwoordt hij: ‘Gezond jaloers. Als je niet jaloers bent, ben je eigenlijk een soort varken.’ Eh? ‘Als er een mannetjesvarken langskomt en een vrouwtje wegdrukt bij een ander varken, dan kijkt die gewoon toe hoe zijn vrouwtje ge…tinteld wordt. Snap je?’

Luxe en natuur Jep, we snappen ‘m. Snel door naar de volgende vraag: hoe zouden ze herinnerd willen worden? ‘Als een legend,’ zegt Ayoub. Hij zou wel een standbeeld willen krijgen. O ja, en als goede vader. Loiza is iets bescheidener: ‘Als een fijn iemand die de wereld iets mooier en zachter heeft gemaakt.’

We hebben het topmodel en de boer een stuk beter leren kennen, en wie weet zij zichzelf ook wel. Zelf ervaren wat de natuur met je kan doen? Op de Center Parcs-locatie Villages Nature Paris verblijf je midden tussen de flora en de fauna en zit je tegelijkertijd op maar dertig minuten rijden van Parijs. Zoek de bruisende stad op en kom tot rust in je cottage of appartement. Of je nu met z’n tweeën, je gezin of met al je vrienden bent. Volg net als Loiza en Ayoub een workshop chocolade maken, laad op in de hamam, leer brood bakken, plan een avondje karaoken en… bezoek Disneyland Paris! Dat ligt op maar vijftien minuten rijden van het park. Dat kan niet anders dan onvergetelijk worden.

Dit is een samenwerking met Center Parcs.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer van &C the brandstudio