Alle fijnproevers verzamelen: dit is waarom je nú naar Maastricht wil

Entertainment

Alle fijnproevers verzamelen: dit is waarom je nú naar Maastricht wil

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

13 december 2023 om 11:00

Gepubliceerd op

13 december 2023 om 11:00

Een stedentrip is altijd een uitstekend idee. Zeker in januari of februari, die maanden waarin een stevige winterdip op de loer ligt. Het wonderschone Maastricht is dan precies wat je nodig hebt. Wij vertellen je waarom je er wezen moet als je smaak hebt - als het even kan doordeweeks.

Wait whut, doordeweeks op citytrip? Jazeker, dat heeft namelijk talloze voordelen: - Maastricht heeft een hoop te bieden, van instagrammable straten tot culturele hoogstandjes en restaurants waar je nooit meer weg wil. Alleen al daarom kun je beter een midweek gaan. Als fijnproever kom je anders tijd tekort in deze stad van het goede leven. - Tuurlijk, in het weekend heb je er ongetwijfeld ook een heerlijk verblijf, maar dan ben je wel een van de vele dagjesmensen. Doordeweeks ga je op in de locals en ervaar je het échte Maastricht – in alle rust, weg van de hectiek van alledag. - De stad telt maar liefst zes restaurants met een ster, en ook in een net iets lager segment wemelt het er van de gastronomische juweeltjes. Dat is genieten met een zachte g, maar in het weekend kan het weleens lastig zijn een plekje te veroveren. Doordeweeks heb je veel meer keus. - Kijken, kijken, wel kopen: exclusief winkelen in een van de vele fijne boetiekjes is nog veel leuker zonder in de rij te hoeven staan bij de pashokjes en de kassa. - Vind je het lastig om helemaal vrij te nemen, dan is er ook een middenweg: de workation! Maastricht is hier uitermate geschikt voor. Overdag lekker werken in een koffietentje, ’s avonds de hort op. - Misschien wel het grootste voordeel van een doordeweekse stedentrip: je hebt daarna nog het hele weekend om bij te komen en na te genieten van al dat moois. Kun je op je gemakkie je nieuwste aanwinsten bewonderen en beginnen met plannen smeden voor je volgende bezoek aan Maastricht. Ben jij een echte fijnproever en wil je geheime tips (je weet wel, #verborgenparels) ontvangen voor een bezoek aan Maastricht? Schrijf je dan in voor Fijnproevers via fijnproeversmaastricht.nl en sluit je aan bij de Fijnproevers-community. Dit is een samenwerking met Maastricht Marketing.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer lezen van Entertainment