100% NL maakt je dag: geen Blue Monday dip voor jou en kans op 100 euro

Entertainment

100% NL maakt je dag: geen Blue Monday dip voor jou en kans op 100 euro

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

15 januari 2024 om 18:00

Gepubliceerd op

15 januari 2024 om 18:00

Blue Monday mag dan wel bestempeld worden als de meest deprimerende dag van het jaar, dat betekent niet dat je het dat ook moet maken. Zeker niet als het aan 100% NL ligt. Want die draaien niet alleen de lekkerste muziek van Nederlandse artiesten en hebben niet alleen de meest enthousiaste dj's, vanaf Blue Monday geven ze ook nog eens geld weg.

We horen je al denken: 'Hoe verdien ik dat geld dan?' Nou, simpel, door naar 100% NL te luisteren. Er zijn ergere manieren om aan je geld te komen, denken wij zo.

Luisterend rijk worden Vanaf Blue Monday (maandag 15 januari) tot en met vrijdag 26 januari maak je bij 100% NL elke werkdag en ieder uur (tussen 8 uur en 17 uur) kans op 100 euro. Je doet mee door je naam en woonplaats te appen via de 100% NL app en daarna hoef je alleen nog maar achterover te leunen. Wel die oren goed spitsen want als je je naam op de radio hoort, bel dan binnen 15 minuten naar de bel-snel-lijn voor die 100 euro. Toch effe niet op gelet? Dan gaat de lijn na 15 minuten open en wint beller nummer 100. Wellicht dat je dan alsnog dat geld binnensleept.

Maak je dag! Je kent vast ‘t gezegde: Het leven is een feest, je moet alleen zelf de slingers ophangen. Dus blijf maandag niet in bed liggen, maar zet lekker een kop koffie, maak buiten een wandeling en vooral: luister naar 100% NL. Dan wordt de meest deprimerende dag van het jaar stiekem best leuk. En dan kan je dus ook nog eens 100 euro winnen! En natuurlijk kan je - het blijft Blue Monday natuurlijk - dat bedrag ook winnen vanuit je warme bed. Maar hoe ga je dan dansen op die heerlijke meezingers? Precies.

&C - 100%NL - WIN!

Dit is een samenwerking met 100% NL.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer lezen van Entertainment