100% NL geeft gevulde sinterklaaszak met HEMA cadeaus weg

Entertainment

100% NL geeft gevulde sinterklaaszak met HEMA cadeaus weg

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

1 december 2022 om 12:00

Bron / Fotografie

Beeld Frank Brandwijk

Gepubliceerd op

1 december 2022 om 12:00

Bron / Fotografie

Beeld Frank Brandwijk

Natuurlijk draait het bij 100% NL om de beste muziek van Nederland, maar zo aan het eind van het jaar geven we éxtra aandacht aan elkaar, aan de Sint, aan gezelligheid en aan… jou. Ja, laten we het beste paard van stal - los van die schimmel natuurlijk - vooral niet vergeten. Iedereen verdient in deze periode wat extra liefde, aandacht én cadeaus. En wat dat laatste betreft hebben we goed nieuws.

100% NL geeft een goed gevulde Sinterklaaszak weg. En met goed gevuld, bedoelen we góed gevuld: hij barst namelijk van de toffe HEMA-cadeaus. Kans maken op deze prijzen? Luister vanaf maandag 28 november t/m maandag 5 december naar 100% NL. Geef via de 100% NL app door aan wie jij de HEMA sinterklaascadeaus wil geven en waarom. Word jij teruggebeld en kom je in de uitzending? Dan mag jij je broer/beste vriend/buurvrouw blij maken met mooie HEMA sinterklaascadeaus!

Ps. Gingen de cadeaus aan je neus voorbij? Zit niet in zak en as. De komende weken geeft 100% NL meerdere prijzen weg. Luisteren dus!

100% NL logo

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.