Sexy time - Plakkerige grassprieten #7: ' Ik schok, ze heeft me helemaal'

Column

Sexy time - Plakkerige grassprieten #7: ' Ik schok, ze heeft me helemaal'

Anna Karolina
Door

Anna Karolina

Gepubliceerd op

16 mei 2024 om 19:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

16 mei 2024 om 19:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

Haar nagels kriebelen over mijn heupen op het moment dat ze mijn broekje omlaag trekt. Het blijft een beetje plakken door het geil dat nog op mijn huid zit, maar al snel vindt het zijn weg naar beneden.

Ik word gek van opwinding. Het kan niet anders dan dat ze weet dat ik dit nóg meer wil dan zij. Ik heb jarenlang mijn verliefdheid voor haar geheimgehouden, maar iets aan vandaag vertelt me dat ze het allang wist.

Het idee dat ik net doe alsof ik nog slaap maakt me natter dan nat. Het voelt als een geheim, als iets wat alleen ik weet. Haar hete adem blaast tegen mijn onderlijf. De rillingen lopen onder mijn huid. Nu, heel zachtjes, drukt ze haar lippen op mijn knop. Ik kreun van genot. Daar gaat mijn act als schone slaapster.

Ik duw mijn heupen ietwat omhoog en voel hoe haar gulzige tong mijn kut beschildert. De middag heeft me al in vuur en vlam achtergelaten, ik voel dat het niet lang meer zal duren of ik ontplof.

'Daisy, mijn hemel, je smaakt zo lekker.'

Ik til mijn hoofd omhoog en kijk in haar ogen. Alles wat ik voor haar voel zie ik weerspiegeld in haar blik.

'Ik ben verliefd op je. Al heel lang,' zeg ik kalm.

Ze glimlacht zacht.

'Ik ook op jou, gekkie. Ga liggen, laat me mijn gang gaan.'

Mijn hele lijf vult zich met hitte. Ik kan me niet heugen me ooit zo gelukkig te hebben gevoeld als nu. Geen geheimen meer, geen twijfel, we houden van elkaar en niet alleen als vriendinnen, maar als zoveel meer.

Ik beweeg mijn benen verder open en geef haar volledige toegang. Haar handen reiken naar mijn dijen en drukken er zachtjes op, terwijl ze steeds woester tekeer gaat met haar tong en lippen. Ik denk aan ons, aan Sjoerd, aan de hele dag, en aan alles wat nog staat te gebeuren tussen ons in de toekomst. En net als ik bijna voel dat ik hem een beetje in me mis, duwt ze langzaam twee vingers bij me naar binnen, en laat ze mijn binnenste verkrampen van geluk. Het voelt niet normaal zo lekker.

'Ik ga komen. Jade, oh, alsjeblieft ga door.'

Als een ongeleid projectiel lig ik te schudden met mijn hoofd. Dit gevoel heb ik nooit gehad, nooit zo heftig als nu. Alsof alle ontlading van de afgelopen jaren en ineens uit komt. Haar vingers, haar lippen. Ik houd mijn hand voor mijn mond en zonder na te denken kus ik het. Puur om het geluid van mijn orgasme dat er aan zit te denderen, te smoren. Ik stel me voor dat zij het is, ook al likt ze me nu klaar.

Ik kus haar en zijn kust mij. Ze maakt me gek. Ik sta op barsten. En dan komt het. Mijn lijf maakt zich klaar voor de aanval, voor de donder en bliksem dat me zo meteen zal overspoelen. Alles vanbinnen verkrampt, mijn benen hangen rillend in de lucht, ik zuig de huid van mijn hand naar binnen om de klap van mijn geschreeuw op te vangen. Ik schok. Ze heeft me helemaal. Ik verlies mezelf. Geen idee waar ik ben. Ik zweef. Het blijft doorgaan. Het voelt heet en koud tegelijk. Alsof ik de wereld zoals ze ooit was heb verlaten en me op een totaal andere frequentie bevind. Ergens tussen hemel en aarde. Los van alles. Als betoverd, gehypnotiseerd, val ik weer terug in mijn kussen en ik hap naar lucht. Mijn bed voelt klam en de haren van Jade kriebelen op mijn onderbuik.

'Niet normaal hoe lekker je bent,' fluistert ze.

Een traan rolt over mijn linkerslaap. Dit is houden van. En dit is zo verdomde geil dat ik me niet in kan houden en haar onder me trek.

'Ik laat je nooit meer gaan Jade. Als je dat maar weet.'

Ze glimlacht terug en kijkt me schalks aan. We weten allebei wat er nu gaat gebeuren.

Einde

delen
Anna Karolina

Anna schrijft iedere week over haar zoektocht naar de ware (meeslepende) liefde die als een stevige rode draad door haar leven loopt. Elke zaterdagavond om 19.00 uur lees je een gloednieuwe aflevering op &C the website.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen