Sexy time - Plakkerige grassprieten #4: 'Nu gaat het gebeuren. Ik sta open voor hem. Voor haar'

Column

Sexy time - Plakkerige grassprieten #4: 'Nu gaat het gebeuren. Ik sta open voor hem. Voor haar'

Anna Karolina
Door

Anna Karolina

Gepubliceerd op

25 april 2024 om 19:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

25 april 2024 om 19:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

Hoe kan iets wat je nog nooit gedaan hebt zo natuurlijk aanvoelen? Ik heb nooit een vrouw gekust, nooit een trio gedaan, en toch, toch voelt alles wat ik nu doe puur en vanzelfsprekend aan.

Het doen ervan overheerst enige twijfel. Mijn lichaam weet precies wat het lekker vindt en wat het wilt. Ik hoef niks te sturen. De zoenen van Jade branden op mijn huid. De knedende handen van Sjoerd laten hunkerende sporen na. Ik kijk naar beneden en zie dat hij net zo enthousiast is als ik. De tent in zijn short belooft veel goeds en even draai ik mijn hoofd om de blik van Jade te vangen. Haar ogen hebben een waterige gloed en langzaam komt ze omhoog, om haar heerlijke tong vervolgens tussen mijn lippen te doen glijden. De kracht van Sjoerd wordt duidelijk wanneer hij me als een licht veertje optilt en op het gras voor zich neerlegt.

Nu gaat het gebeuren. Ik sta open voor hem. Voor haar. Voor alles wat zich zo tussen ons gaat afspelen. De schaduwen van de twee lijven hangen boven me. Ik open mijn ogen. Het mooie tafereel tussen de twee goddelijkheden vervult me met warmte en verlangen. Jade drukt haar handen op mijn schouders en verslapt haar kus. Sjoerd grijpt haar bij haar nek en trekt haar naar zich toe. Ze zoenen elkaar recht boven mij, verlekkerd kijk ik toe. Grassprietjes duwen speels tegen mijn pulserende vlees. Het kietelt. Ik voel dat ik ongeduldig word. Ik zet me af met mijn benen en sla deze om Sjoerd heen.

'Rustig schoonheid. Je bent bijna aan de beurt.'

Zijn woorden maken me gek en ik zie de kwaadaardige lach van Jade. Het kan niet anders dan dat ze weet dat ik op knappen sta. Ze rekt de tijd. Ik wil het uitschreeuwen en tegelijkertijd voelt iets aan deze kwelling heerlijk. Ik sluit mijn ogen. Ik laat ze begaan. Ik wacht mijn beurt af. Maar dan voel ik haartjes tegen mijn wang kriebelen en zie Jade boven me hangen. Haar lippen staan open voor me. Zonder enige twijfel steek ik mijn tong uit en proef haar sap.

Ze smaakt verslavend lekker. Steeds gulziger en vol honger naar haar alles lik ik haar over haar gehele kut. Ik steek mijn armen onder haar vandaan en grijp haar bij haar billen. Ik smelt, ik vervaag. Het gehijg van Jade maakt me razend van geilheid. Ik geniet. Ik verlang. Ik verlang naar haar maar veelal naar Sjoerd die de kriebel binnenin me dient te stoppen.

En dan voel ik hem. Ik voel hoe zijn bonkende eikel tegen mijn opening aanleunt. Steeds woester lik ik Jade die steeds verder over me heen zakt en haar lichaam tegen me aandrukt van genot. Ik maak me klaar voor hem en dan voel ik zijn harde lid stukje voor stukje bij me naar binnen glijden. Even lijkt alles stil te staan. De wereld verstomt. Ik hoor niks meer. Ik zie niks meer. Alles vervaagd in dat ene moment dat hij me vult met zijn alles. De perfecte versmelting. Hij past precies en tikt net tegen de grens aan van pijnlijk. Ik hoor ze smakken. We zijn een driehoek in al zijn glorie. Verbonden. Verslonden. Sjoerd ramt doeltreffend doch behoedzaam. Het kan niet anders dan dat hij zich bewust is van mijn grootte. Ik bijt op mijn lip. Dit voelt zo goed dat ik niet wil dat dit ooit ophoudt. De knop van Jade voelt steeds harder en harder en ze opent zich verder en verder voor me. Ik gun haar precies het genot dat ik nu ervaar. Hij mag nog niet komen. Hij moet ook haar vullen. Ik weet hoe ze ervan zal genieten. Ik stop mijn tongspel en duw mezelf ietwat omhoog.

'Neuk haar. Ik wil zien hoe je haar neukt,' zeg ik tegen Sjoerd, en ik vouw mijn mond om zijn immense apparaat. Ik proef mezelf.

Wordt vervolgd

delen
Anna Karolina

Anna schrijft iedere week over haar zoektocht naar de ware (meeslepende) liefde die als een stevige rode draad door haar leven loopt. Elke zaterdagavond om 19.00 uur lees je een gloednieuwe aflevering op &C the website.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen