Sexy time - De ochtendkoffie #7: 'Hij heeft een macht over mij waar ik niet tegenop gewassen ben'

Column

Sexy time - De ochtendkoffie #7: 'Hij heeft een macht over mij waar ik niet tegenop gewassen ben'

Anna Karolina
Door

Anna Karolina

Gepubliceerd op

4 juli 2024 om 19:00

Bron / Fotografie

beeld Frank Brandwijk

Gepubliceerd op

4 juli 2024 om 19:00

Bron / Fotografie

beeld Frank Brandwijk

Het is akelig eng en tegelijkertijd niet normaal zo geil om de man die de afgelopen dagen in je gedachten heeft rondgespookt op je af te zien komen met een blik die niet verkeerd te interpreteren valt. Hij wil me. Hij wil me net zo graag als ik hem. Ik denk dat niemand van mijn vriendinnen zal snappen wat zich hier afspeelt. Hij valt dan ook echt buiten alle types waar ik ooit op gevallen ben. Maar als je het eenmaal voelt dan valt er niks meer tegen te doen.

Hij zet zijn stappen bedachtzaam doch resoluut. Met een soepele beweging ontdoet hij zich van zijn nonchalante shirt dat als een zwierige stuk stof om hem gedrapeerd hing. De aanblik van zijn torso beneemt me de adem. Hij is niet normaal zo perfect. Zijn blik leek een deur naar alle beloftes die zometeen worden nagekomen. Als een zwarte panter kruipt hij nu op het bed en hangt bovenop me. Zijn adem kietelt mijn wangen. Ik sluit mijn ogen. Ik ben klaar voor hem. Voor alles wat komt.

We zeggen niks meer. Onze ogen spreken, onze lichamen voeren uit.

Heel voorzichtig raakt hij met zijn lippen de mijne. Een seconde heeft nog nooit zo lang geduurd. Een stroom aan krioelende insecten lijkt een feest te houden op mijn huid. Alles rilt van begeerte. Hij is zo ongelofelijk sexy dat ik niet kan geloven dat hij hier is. In mijn huis. Op mijn bed. Met zijn lippen tegen de mijne aan. Lees ook: Sexy time - De ochtendkoffie #6: 'Ik wil dat je blijft'

Heel zachtjes, heel voorzichtig, kust hij me. Ik laat hem zijn ding doen en kus hem net zo zacht terug. Hij mag het tempo bepalen. Niet helemaal mijn ding. Normaal ben ik degene die precies weet wat ze wilt, en ervoor gaat. Maar alles wat hier nu gebeurt lijkt totaal los te staan van hoe ik normaal ben. Hij heeft een macht over mij waar ik niet tegenop gewassen ben. En dat lijkt hij maar al te goed te weten.

'Je weet zeker dat je dit wilt?'

Ik knik en duw nu ietwat dwingend mijn tong in zijn mond. Hij kreunt onder mijn actie en gaat half op me liggen. De zwaarte van zijn lichaam drukt me verder in het matras. Dit voelt zo goed. Zo goddelijk lekker. Hij beantwoordt mijn kus nu ook met een duidelijke honger naar meer en als vanzelf open ik mijn benen en laat hem ertussen zakken. Hij voelt zo nieuw en toch zo vertrouwd. Ik zucht onder het kussen. Mijn borsten drukken tegen zijn lijf. Hij perst zijn rechter handpalm op mijn linkerborst en knijpt er zachtjes in. Blijkbaar heeft de man naast voeten ook een duidelijke fixatie op mijn ronde, volle borsten.

Zijn blik dringt diep in de mijne en tegelijkertijd vouwt hij het kanten stukje van mijn bh naar beneden en ontbloot daarmee mijn inmiddels harde tepel. Schuldig om mijn onmetelijke lust naar hem, kijk ik op en dan zie ik hoe hij zijn volle lippen om mijn tepel vouwt en er zachtjes aan zuigt. Ik gil het uit van genot. Hij stuurt met zijn handeling miljoenen elektrische schokken door mijn lijf heen. Het aanzicht van zijn gretige handen en lippen, terwijl ze zich tegoed doen aan mijn lijf maakt me zo nat als gesmolten boter.

Zijn rechtermondhoek krult omhoog en hij geeft ook mijn andere borst dezelfde behandeling. Ik duw mezelf omhoog om hem meer van mezelf te geven. Zijn ene hand blijft mijn borst kneden terwijl zijn lippen zich vastzuigen aan de andere.

'Je maakt me gek. Mijn hemel, ik hou het niet meer. Je maakt me helemaal gek.'

Ik hijg de woorden en gooi mijn hoofd naar achteren. Hij trekt aan mijn kleding en voor ik het weet lig ik alleen met mijn bh'tje en slipje voor hem.

'Fuck, wat ben je nat.'

Hij kijkt triomfantelijk.

Wordt vervolgd

delen
Anna Karolina

Anna schrijft iedere week over haar zoektocht naar de ware (meeslepende) liefde die als een stevige rode draad door haar leven loopt. Elke zaterdagavond om 19.00 uur lees je een gloednieuwe aflevering op &C the website.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen