&C x Persil: De vuile was van...

Cases

&C x Persil: De vuile was van...

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

17 juli 2022 om 14:00

Gepubliceerd op

17 juli 2022 om 14:00

We kijken graag mee hoe het er bij anderen aan toe gaat. En al helemaal bij bekende mensen. Echter, de meeste interviews, de portretten en het picture-perfect-leven wat we op Instagram zien kunnen we nu wel dromen. Hoe leuk zou het zijn als we nou eens een keer geen gelikt beeld zien, maar juist de onverbloemde realiteit - als we een realistisch inkijkje krijgen in het leven van BN’ers/influencers - en dat we de vragen stellen die doorgaans ook nooit gesteld worden...Prikkelend, gedurfd, met een knipoog. We gaan langs bij Bettina Holwerda, Edsilia Rombley, Patrick Martens en Bibi Breijman en vragen naar hun vuile was.

De videoserie Persil Discs zorgen voor een krachtige vlekverwijdering, langdurige frisheid, stralend schoon en vezel-bescherming. ‘De vuile was van…’ is een vierdelige video-serie waarin we bij een BN’er thuis zijn, door het huis gaan en vragen stellen. In deze serie geen gelikt plaatje, maar de ‘realiteit’. Is het leven van de BN'ers echt zo vlekkeloos?

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer van &C the brandstudio