&C x Happn

Cases

&C x Happn

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

1 november 2023 om 14:00

Gepubliceerd op

1 november 2023 om 14:00

&C x Happn

Campagne &Cupido Concept &C gaan hun rol als ‘&Cupido’ op zich nemen. We gaan naar onze eigen buurt, de Albert Cuypmarkt en gaan Happn in het echt spelen met &C-lezers in de hoofdrol. De rebranding van Happn komt tot leven met grote borden met de Happn-feed, we zullen meerdere foto’s van deze &C-vrouwen laten zien en mensen op straat vragen of ze voor ‘crush’ of ‘niet zo veel’ zouden kiezen. Zegt iemand ‘crush’, dan kan diegene direct op speeddate in onze gezellige &C Store, vlak om de hoek. Zeggen ze ‘niet zo veel’? Dan adviseren wij ze om via Happn hun droomdate te vinden. Campagneperiode Juni 2023 - Augustus 2023 Media inzet Videocampagne & Online advertorial

&Cupido schiet raak en dat belooft een hete zomer Zin in een zinderende zomer, maar heb je het gevoel dat het cupido nog niet echt lekker afgaat met een beetje raak mikken? Geen paniek, want hulp is onderweg. Soms kan het geen kwaad om het lot een klein duwtje in de goede richting te geven. Speciaal voor de liefde slaan &C en HAPPN de handen ineen en kruipt Duncan Tromp in de huid van &Cupido, the lovemaker.

&C x Happn - &Cupido

&C x Happn - &Cupido

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer lezen van Brandstudio Cases