Singles opgelet: win een liefdesscan + coachingsessie twv € 450 met Marie-José

Body & Mind

Singles opgelet: win een liefdesscan + coachingsessie twv € 450 met Marie-José

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

12 juni 2024 om 06:00

Gepubliceerd op

12 juni 2024 om 06:00

Alle vrijgezellen opgelet: je kunt een liefdesscan én coachingsessie winnen bij Marie-Jose. We horen je denken: liefdesscan? Hoe werkt dat? Nou, dat leggen we je uit.

Marie-José is datingcoach met een passie voor liefde en vindt het rete-interessant te achterhalen bij mensen welke verborgen verlangens er zijn, wat je nou écht wilt in een relatie en wie er bij je past. Noem het nieuwsgierig, maar eigenlijk is ze vooral begaan en betrokken.

Met deze achtergrond is Marie-José de liefdesscan begonnen. Het doel? Singles het geloof in de liefde weer teruggeven. Wij vinden dat een mooie gedachte en werken daar maar al te graag aan mee. Via een 1:1 gesprek ga je vertellen over je leven, gedrag, patronen en beantwoord je vooral héél veel vragen. Na een week ontvang je de liefdesscan, waarbij je antwoord krijgt op de onderstaande onderwerpen:

  • Wat breng jij in de relatie?

  • Wat moet iemand weten over jou?

  • Geef deze match een kans..

  • Pas op voor..

Achteraf bespreek je de scan via een (online) gesprek en kun je aanvullend nog vragen stellen. Romée (28) van de redactie probeerde de liefdesscan uit: "Het was een heel fijn en persoonlijk gesprek. Ik voelde goed de ruimte om eerlijk te zijn over mijn hele levensloop en obstakels. Gedurende het gesprek werden er al verbanden gelegd. En hoe vaak ik deze ook met vriendinnen rondom de keukentafel heb besproken, door dit gesprek werd het ineens allemaal glashelder."

Benieuwd naar de scan of is dit precies wat die ene vriend of vriendin nodig heeft? Laat je gegevens achter via onderstaand formulier, en wie weet win jij een liefdesscan. Over Marie-José Een ervaringsdeskundige als het om liefde gaat. Haar hart is meerdere malen gebroken én ze heeft zelf harten gebroken. Ze heeft gejaagd, geflirt en verlangd en kwam na jaren rommelen de liefde van haar leven tegen: Willem. Waarmee ze gelukkig getrouwd is en drie kids mee op de wereld heeft gezet. Moraal van het verhaal? Het is Marie-José gelukt hem te vinden, en met haar hulp kan jij het ook.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.