Tindertrauma: Rosalie voelde de hartslag van haar date niet meer

Body & Mind

Tindertrauma: Rosalie voelde de hartslag van haar date niet meer

Anne van Aartrijk
Door

Anne van Aartrijk

Gepubliceerd op

29 september 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Anne Claire de Breji

Gepubliceerd op

29 september 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Anne Claire de Breji

Een Tinder-match die in het echt vier koppen kleiner blijkt, of eentje die de volgende dag een Tikkie stuurt voor de rekening. Daten anno 2022 lijkt wel Russische roulette: vol goede moed blijven gokken tot je eindelijk die knal te pakken hebt. Gelukkig zorgen rampervaringen wél voor goede verhalen. Dit keer: Rosalies date ging plotseling out tijdens de seks, waarna ze zijn hartslag niet meer voelde. Paniek.

Rosalie (27): 'Een aantal jaar geleden had ik behoefte aan een onenightstand. Het zou mijn eerste worden, dus ik vond het wel wat spannend. Ik besloot iemand te appen die ik via via kende: Bas. Hij was niet echt mijn type, maar ik wilde het toch eens met hem proberen. Lees ook: Tindertrauma: Maris, de dominante date en de pratende piemel We besloten een drankje op het terras te doen. Hij nam me mee naar een pizzeria aan het water waar hij wel eens vaker kwam. En inderdaad, je zat er leuk. Wat minder leuk was, was dat Bas me steeds heel zwoel in mijn ogen probeerde aan te kijken en romantisch mijn handen vast wilde houden. Ik werd er eigenlijk alleen maar ongemakkelijk van, maar ik woonde toen nog in een dorp verder weg en het was al te laat om nog terug naar huis te gaan. Ik bleef dus maar zitten en ging uiteindelijk met hem mee. Je moet er wat voor over hebben, voor die onenightstand. Op de bank begonnen we te zoenen, totdat hij ineens stopte en zei dat hij zijn medicatie nog moest nemen. Ik durfde niet te vragen waarvoor. Op dat moment maakte het me ook niet meer uit. Of hij nou schizofreen was of een of andere stoornis had, ik wilde gewoon die onenightstand. Van het een kwam het ander en we belandden samen in bed.  Toen hij tijdens onze vrijpartij bovenop lag, leek hij ineens klaar te zijn en liet hij zich met zijn volle gewicht op me vallen. Goh, die komt snel, dacht ik. Maar al snel voelde ik zijn hartslag niet meer. In paniek zag ik mezelf al in mijn nakie rondrennen en een ambulance bellen zonder dat ik wist waar ik was, maar na wat een eeuwigheid leek te duren kwam Bas gelukkig weer bij. Hij had een hartritmestoornis zei hij, waardoor hij even out was geweest. Blijkbaar had hij zijn medicatie te laat genomen en zich letterlijk en figuurlijk te veel opgewonden. Heb je die ooit gehoord? Ik niet.  Lees ook: Tindertrauma: Elines date bleek een verkapte therapiesessie Na een ongemakkelijke nacht ben ik de volgende ochtend weer naar huis gegaan. Bas wilde het nog wel eens proberen zei hij, maar ik was blij dat deze onenightstand maar one night duurde. Genoeg schrik voor mij voorlopig.' Ook jouw tindertrauma en ander dateleed delen? Vinden we leuk! Dat kan hier.

delen
Anne van Aartrijk

Anne van Aartrijk is redacteur bij &C, geboren in 2000 (ja, dat is al langer dan tien jaar geleden) en getogen in Brabant, maar dan zonder de zachte G. Is verslaafd aan kaasstengels en is er heilig van overtuigd altijd te kunnen voorspellen waar de treindeuren precies open zullen gaan.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen