Voor het eerst anale seks? Deze sekstrend gaat je helpen

Body & Mind

Voor het eerst anale seks? Deze sekstrend gaat je helpen

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

8 mei 2024 om 19:00

Bron / Fotografie

beeld Pexels

Gepubliceerd op

8 mei 2024 om 19:00

Bron / Fotografie

beeld Pexels

Ondanks dat het de backdoor-to-heaven wordt genoemd, heeft volgens dit onderzoek van LELO meer dan de helft van de Nederlandse vrouwen nog nooit anale seks geprobeerd. Toch nieuwsgierig? Deze sekstrend gaat je - naast flink wat glijmiddel - helpen.

Uit het onderzoek blijkt dat vrouwen geen gebruik maken van hun achteringang, omdat ze simpelweg bang zijn om het te proberen of vrezen voor de pijn.

Voordelen Wie geen zin heeft in anale seks, heeft geen zin. Punt. Toch kunnen we niet ontkennen dat er ook flink wat voordelen aan anale seks zitten. Bij zowel mannen als vrouwen zitten er veel gevoelige zenuwuiteinden in de anus en ook geeft anale stimulatie extra druk tegen de vaginawand. Bijna de helft van de vrouwelijke respondenten die wel aan anale seks doen, geven aan dat dubbele penetratie zorgt voor een knallend orgasme. 27 procent vindt een anaal orgasme zelfs plezieriger dan een vaginaal orgasme. Ja, doe met die informatie wat je wil. Lees ook: Veel plezier ermee: dit zijn alle seksspeeltjes uit Sex Education seizoen 4

Shallowing Ben je overtuigd? Mooi. Dan gaat de nieuwe sekstrend shallowing je helpen, want het is slim om rustig aan te beginnen. Bij shallowing breng je een vinger of speeltje niet te diep naar binnen. Jep, zo makkelijk kan het zijn. Best een goede manier om een nieuw seksueel terrein te verkennen, toch? Masseer eerst de anus door rustig rondjes te draaien met je vinger. De volgende stap is een vinger inbrengen, ben je klaar voor een tweede en een derde, dan kun je overgaan op een seksspeeltje of het gereedschap van je partner. Nog wat glijmiddel en je bent good to go. Veel plezier hè.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen