Voor de fanatiekelingen onder ons: zo voorkom je een gag-reflex tijdens het pijpen

Body & Mind

Voor de fanatiekelingen onder ons: zo voorkom je een gag-reflex tijdens het pijpen

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

24 mei 2024 om 19:00

Bron / Fotografie

beeld Pexels

Gepubliceerd op

24 mei 2024 om 19:00

Bron / Fotografie

beeld Pexels

Iedereen die weleens de uitdaging is aangegaan om te deepthroaten, heeft waarschijnlijk ook gestruggled met het gag-reflex. Orale seks kan uiteraard onwijs intiem en fijn zijn, maar als je snel moet kokhalzen gooit dat gemakkelijk roet in het eten…

Bij de een gebeurt het al als het tipje van je vinger naar binnen gaat, en bij de ander pas als er iets diep in je mond zit. Maar geen paniek! Er zijn verschillende handige tips en trucs die kunnen helpen om dit ongemak te verminderen.

Tip #1: ademhaling Wanneer het erop aankomt, is een van de belangrijkste dingen om door je neus te ademen. Dit helpt je lichaam te relaxen en vermindert je gag-reflex. Vooral bij het uitademen blijft je keel ontspannen, waardoor je dieper kunt gaan zonder te kokhalzen.

Tip #2: posities Experimenteer met verschillende standjes om te ontdekken wat het meest comfortabel is voor jou. Een kleine verandering in positie kan een groot verschil maken om het kokhalzen te verminderen. Probeer bijvoorbeeld op je rug te liggen terwijl je lover bovenop je zit, zodat jij de controle hebt en je hoofd vrij kunt bewegen. Of hang met je hoofd over de rand van het bed, zodat je partner staand zijn penis bij jou naar binnen kan brengen. Zo zitten je mond en keel in een rechte lijn, wat het kokhalzen kan voorkomen.

Lees ook: Nou, weet je dat ook weer: dit is waarom pijpen 'pijpen' en beffen 'beffen' heet

Tip #3: handen Je handen zijn bij het pijpen net zo belangrijk als je mond. Gebruik je hand als verlengde van je mond; als je mond naar beneden gaat, beweegt je hand mee. Zo houd je meer controle en minimaliseer je het kokhalzen. Bovendien, als je een pauze nodig hebt, kunnen je handen het even overnemen zonder het tempo te verliezen.

Tip #4: oefening baart kunst Misschien niet wat je wilt horen, maar een goede blowjob geven zonder te kokhalzen is een kwestie van oefenen. Schaf bijvoorbeeld een dildo aan om rustig te oefenen of gebruik een tandenborstel om je gag-reflex te testen. Zo kun je zonder stress oefenen en hoef je niet bang te zijn dat je over de penis van je partner kotst, ook wel fijn.

Tip #5: mond open Veel mensen denken dat je je lippen strak om de penis moet sluiten, maar bij deepthroaten is dat juist niet de bedoeling. Houd je mond wijd open zodat de penis gemakkelijk in je keel kan glijden. Maak je geen zorgen als er veel speeksel en kwijl bij komt kijken, dat is juist normaal en maakt het lekker glibberig.

Andere hacks: maak een vuist met je duim erin en knijp erin om je gag-reflex te verminderen. Breng van tevoren wat glijmiddel aan voor een soepelere ervaring. Dit maakt het voor beide partijen een stuk fijner. Maar onthoud: iedereen is anders, dus niet alle tips zullen voor iedereen even goed werken. Hoe ontdek je wat het beste voor jou werkt? Simpel, probeer het vanavond uit in de slaapkamer.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen van Body & Mind