Mo Bicep heeft drie dure auto's: 'Als ik langzaam rij, zeggen ze dat ik gezien wil worden en als ik hard rij dat ik stoer wil doen'

Body & Mind

Mo Bicep heeft drie dure auto's: 'Als ik langzaam rij, zeggen ze dat ik gezien wil worden en als ik hard rij dat ik stoer wil doen'

Ismay Gijsen
Door

Ismay Gijsen

Gepubliceerd op

10 mei 2024 om 20:00

Bron / Fotografie

fotografie Liz van Camperhout

Gepubliceerd op

10 mei 2024 om 20:00

Bron / Fotografie

fotografie Liz van Camperhout

Less is more? Voor de vijf influencers die we voor &C’s juninummer spraken niet. Van auto’s tot fillers: zij hebben spullen in overvloed. Mohamed Lemhadi, bij de meeste mensen bekend als Mo Bicep, is eigenaar van het supplementenbedrijf MB Nutrition en heeft drie auto’s voor de deur staan.

Mohamed (33): 'Op dit moment heb ik een Audi RS Q3, een Lamborghini Urus en een Lamborghini SVJ. Waarom ik in meerdere auto's rij? Gewoon omdat het kan. Het was altijd een jongensdroom om in zulke auto's te rijden. In 2020 begon ik met dit soort auto's kopen, inmiddels heb ik acht verschillende, exclusieve auto's gehad. Vaak waren dat Lamborghini's, maar ik heb ook twee keer een Rolls Royce gekocht. Die heb ik later weer doorverkocht met winst om er iets nieuws van te kopen.

Natuurlijk is het fantastisch om die auto's te hebben, maar ik moet eerlijk zeggen: het verlangen naar iets en het proces ernaartoe is nog leuker dan het kopen. Met mijn eerste Golf was ik ook heel erg blij. Het is voor mij ook een manier om doelen voor mezelf te stellen. Op dit moment is mijn droomauto een Bugatti Chiron, die kost zo'n 4,2 miljoen euro. Dat is iets om naartoe te werken en mezelf uiteindelijk mee te belonen.

Lees ook: Poenpraat: 'Door deze tip is mijn huur honderden euro's lager'

Ondanks dat ik al die mooie auto's heb, vind ik mezelf geen materialistisch persoon. Ik ben ervan overtuigd dat je geluk moet zoeken in de kleine dingen, terwijl je werkt voor wat je wil. Toen Dave Roelvink mijn Lamborghini total loss reed tijdens een ongeluk, dacht ik alleen maar: gelukkig is hij oké. Materiële schade is vervangbaar, immateriële schade niet. Dat probeer ik ook mee te geven aan mijn drie zoons. Leuk hoor, al die spullen, maar het belangrijkste wat ik ze geef is tijd, want dat is onbetaalbaar. Dat ik altijd meega naar voetbal en kom kijken bij iedere wedstrijd.

Het valt me wel op dat dit soort auto's iets losmaakt in mensen. Sinds ik mijn auto's deel op Insta is mijn following enorm gestegen en mijn bedrijf gegroeid, mensen vinden het toch interessant om te zien. Als ik mensen foto's zie maken van mijn auto, vraag ik vaak of ze er even in willen zitten. Ik ben niet het type dat een don't touch-sticker op zijn auto plakt. Veel mensen met een dure wagen doen dat wel, maar ik vind alles best. Helemaal prima als je je zoontje op het dak zet om een leuke foto te maken. Als een ander dat een glimlach bezorgt, ben ik ook blij.

Tegelijkertijd is er ook commentaar. 'Kun je niet beter een auto verkopen en het overmaken naar een goed doel,' lees ik dan onder een Instagram-post. Oké, dat is jouw doel, denk ik dan vaak. Ik geef genoeg financiële steun aan andere doelen. Sommige mensen vinden dat ik bluf door video's te delen van mijn auto's. Of ze vragen zich af hoe zo'n jochie in zo'n auto kan rijden. Ach, je kunt het eigenlijk nooit goed doen. Als ik langzaam rij, zeggen ze dat ik gezien wil worden en als ik hard rij dat ik stoer wil doen.'

Benieuwd naar de verhalen van de andere influencers? Je leest ze in &C's juninummer 'Luxepoezen' die nu in de winkels ligt, of haal de editie vast hier:

Shop nu &C's juninummer 'Luxepoezen'

7 ,45

delen
Ismay Gijsen

Ismay (1996) is verslaafd aan organize video's op TikTok, maar kan zelf niks opgeruimd houden. Haar zuurverdiende centen geeft ze het liefst uit in een restaurant of aan een item dat op haar veel te lange wishlist met skincare prijkt.

Meer lezen van Body & Mind

Meer van deze auteur