James is high class gigolo: 'De spanning, als ik niet weet wie ik ga aantreffen, vind ik het leukst'

Body & Mind

James is high class gigolo: 'De spanning, als ik niet weet wie ik ga aantreffen, vind ik het leukst'

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

7 juni 2024 om 20:00

Bron / Fotografie

interviews Kim Palmaccio, fotografie Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

7 juni 2024 om 20:00

Bron / Fotografie

interviews Kim Palmaccio, fotografie Tom ten Seldam

Beroepsmatig bezig zijn met seks vulgair? Welnee. Van masturbatieles tot tantra-expert: vijf mensen die we voor &C's julinummer spraken doen het, en dat gaat om veel meer dan alleen seks. James is high class gigolo en eigenaar van high class gigoloservice Mr. Perfect.

James (begin 50): 'Mensen denken dat mijn werk altijd draait om seks, maar het is zoveel meer dan dat. Zo'n dertig procent van mijn klanten heeft een bepaalde hulpvraag, vrouwen die bijvoorbeeld langdurig seksueel misbruikt zijn, uit een relatie komen met een narcistisch persoon of het door ziekte lastig vinden de datingmarkt te betreden. Soms ben ik tot tranen toe geroerd als ik een aanvraag lees. Ik ben blij dat ik kan helpen met intimiteit.

Natuurlijk is het soms ook pure seks. Mijn klantenbestand bestaat voor vijftig procent uit koppels, een man en een vrouw die er een man bij willen. Dan gaat alle aandacht naar de vrouw. Ik heb veel vaste klanten, vrouwen, die zo nu en dan een spetterende avond willen. Je kunt allerlei pakketten boeken, zoals de boyfriend-experience, die inhoudt dat we samen een plezierige tijd beleven die meer aanvoelt als een 'ideale, echte' relatie dan snelle seks. Mijn bedrijf biedt ook een first time-experience aan. Die kost 1.100 euro, maar dan regelen wij ook een hotel, vaak een suite. We ontzorgen, maken het gezellig, nemen de tijd en we bouwen rustig het moment op.

De spanning vind ik het leukst: als ik niet weet waar ik naartoe ga en wie ik ga aantreffen. Het is overigens een fabel dat als het beneden even niet werkt, je dat kunt oplossen met een pilletje. Dan nog moet je opgewonden raken om een erectie te krijgen. Anders krijg je vooral hoofdpijn en een hoge hartslag. Het werk is niet voor iedereen weggelegd. Ook gigolo's hebben grenzen. Als iemand een bijzondere wens heeft, bijvoorbeeld iemand met een voetenfetisj of iemand die wil dat je in doktersoutfit komt, probeer ik bij de aanvraag in te schatten wie geschikt is. Tegen mijn mannen van Mr. Perfect zeg ik: als je je ergens niet senang bij voelt, kun je dat gewoon aangeven. Je moet nooit je grens over- gaan.

Van de negenhonderd sollicitaties die ik per jaar krijg, neem ik nog niet eens één procent aan. Mannen die zeggen dat ze 'gewoon vrouwen willen neuken' wijs ik meteen de deur. Net als mannen die dickpics sturen als ik ze vraag om een normale foto in bijvoorbeeld strakke kleding. Helaas plakken sommigen, als je zegt dat je sekswerk doet, meteen een stempel op je hoofd. Een hypotheek krijgen is bijvoorbeeld retemoeilijk, ik val in een risicogroep, terwijl dat onzin is: mijn werk is gewoon legaal. Mensen reageren vaak uit onwetendheid, dat vind ik jammer. Ik leg alles met liefde uit. In het segment waarin ik me begeef is geen gedwongen prostitutie.

Het is leuk en dankbaar om te doen. Of ik een relatie heb? Dat zeg ik nooit. Wel op date, als iemand daarnaar vraagt. Maar het haalt het mysterieuze aspect weg. Ik geloof ook absoluut in monogamie. Voor mij betekent dat het hebben van één liefdespartner, maar wel ruimte voor spanning met anderen. Elke dag biefstuk gaat toch ook vervelen.'

Benieuwd naar de verhalen van de andere mensen die beroepsmatig met seks bezig zijn? Je leest ze in &C's julinummer 'Dat kan heter' die nu in de winkels ligt, of haal de editie vast hier:

Shop hier &C's julinummer 'Dat kan heter'

7 ,45

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer lezen van Body & Mind

Meer van deze auteur