Tindertrauma: Shanta's vluggertje ging niet zoals gepland

Body & Mind

Tindertrauma: Shanta's vluggertje ging niet zoals gepland

Ismay Gijsen
Door

Ismay Gijsen

Gepubliceerd op

3 juli 2024 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Freepik

Gepubliceerd op

3 juli 2024 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Freepik

Een Tinder-match die in het echt vier koppen kleiner blijkt, of eentje die de volgende dag een tikkie stuurt voor de rekening. Daten anno 2024 lijkt wel Russische roulette: vol goede moed blijven gokken tot je eindelijk die knal te pakken hebt. Gelukkig zorgen rampervaringen wél voor goede verhalen. Deze week: Shanta's spontane actie veranderde in een walk of shame.

Shanta (26): 'Het duurde even om de boel te plannen, maar een paar weken geleden ging ik samen met mijn vriendengroep eindelijk naar Rome. Gewoon een week wijn drinken, cultuursnuiven, pasta eten en slenteren. De dingen die je doet in Italië, je kent het wel. In principe was iedereen welkom, dus een van mijn vrienden nam een vriend van hem mee die ik nog niet goed kende. Maar toen ik hem eenmaal op de airport zag, wilde ik daar maar al te graag verandering in brengen. Deze knapperd, laten we hem voor het gemak even Ties noemen, was echt een leuke gast.

Lees ook: Tindertrauma: de morning-afterpil en een kommetje noedels

De interesse was wederzijds, want Ties en ik waren constant met elkaar aan het flirten. Misschien niet zo netjes tijdens een vriendenweekend, maar op een stiekeme zoen na bleven we van elkaar af. Of nou ja, tot onze laatste dag aanbrak die we afsloten in een luxe restaurant. Na een paar glazen wijn, een hoop betekenisvolle blikken en stoute appjes onder de tafel besloten Ties en ik samen naar de wc te sneaken. Niet iets wat ik normaal gesproken doe, maar ik dacht: you only live once. What happens in Rome, stays in Rome.

Terwijl we in een hokje met ontbloot bovenlijf heftig stonden te zoenen, werd er ineens aangeklopt. Shit. Dit is niet handig, dacht ik. Voorzichtig zette ik de deur op een kier, waarna ik gelijk in het verbaasde gezicht van een schoonmaker keek. Ik mompelde iets van 'one moment please' en stormde het hokje uit. Ties kwam er iets later met een knalrode kop achteraan. Wat een flop.

Tegen onze vrienden hingen we een vaag verhaal op over een sigaret die we nog samen hadden gerookt. De hele avond heb ik met een ongemakkelijk gevoel aan tafel gezeten, want ik was doodsbang dat de schoonmaker iets zou zeggen en we het restaurant uit moesten. En het mooiste van alles? De seksuele spanning tussen mij en Ties was als sneeuw voor de zon verdwenen.'

delen
Ismay Gijsen

Ismay (1996) is verslaafd aan organize video's op TikTok, maar kan zelf niks opgeruimd houden. Haar zuurverdiende centen geeft ze het liefst uit in een restaurant of aan een item dat op haar veel te lange wishlist met skincare prijkt.

Meer van deze auteur

Meer lezen