Tindertrauma: 'Na de seks ging hij bloemen uit de auto pakken, maar hij reed gewoon weg'

Body & Mind

Tindertrauma: 'Na de seks ging hij bloemen uit de auto pakken, maar hij reed gewoon weg'

Ismay Gijsen
Door

Ismay Gijsen

Gepubliceerd op

9 augustus 2023 om 10:00

Gepubliceerd op

9 augustus 2023 om 10:00

Een Tinder-match die in het echt vier koppen kleiner blijkt, of eentje die de volgende dag een Tikkie stuurt voor de rekening. Daten anno 2023 lijkt wel Russische roulette: vol goede moed blijven gokken tot je eindelijk die knal te pakken hebt. Gelukkig zorgen rampervaringen wél voor goede verhalen. Deze week: Rosalia (34) en haar date die 'm met een smoes peerde na de seks.

'Ik en Jorrit hadden een paar jaar geleden een match op Tinder. We stuurden meteen wat berichtjes over en weer en het viel me gelijk op hoe attent, vriendelijk en gezellig hij was. Toen hij op een avond zei dat hij in de buurt was, wilde hij langskomen. Gewoon een kop koffie drinken. Ik wist heus wel dat hij stiekem meer wilde, maar daar was ik zelf ook wel voor te porren. De klik tussen ons was er ook echt.

Nog geen uur later stond Jorrit voor de deur. Ik zette koffie voor ons, maar die hebben we koud laten worden. Binnen een half uur lagen we samen in mijn bed. Ik probeerde indruk te maken en deed van alles met hem, terwijl hij op zijn rug lag met zijn handen onder zijn hoofd. Mijn beurt komt nog wel, dacht ik.

Lees ook: Tindertrauma: 'In het café viel ik twee keer flauw in haar armen'

Volkomen onverwachts kwam Jorrit klaar, waarna hij zich gelijk verontschuldigde. Hij zei dat het kwam omdat ik nu eenmaal buitengewoon lekker was en helemaal zijn type. Ergens vond ik het jammer, maar tegelijkertijd voelde ik me enorm gevleid. We kroelden nog wat en na vijf minuten zei hij dat hij bloemen voor mij in de auto had liggen. Die ging hij even pakken.

Ik stond voor het raam met een laken om me heengeslagen. Verliefd keek ik hoe hij naar de auto liep. Ik had het gevoel alsof ik in een romantische komedie zat. Tot hij in zijn auto stapte en wegreed. Gelijk daarna heeft hij me geblokkeerd op Tinder.

Op dat moment heb ik een traantje gelaten en heb ik me er vreselijk voor geschaamd. Nu ben ik vooral blij dat deze lul van een vent is weggegaan. Tegenwoordig woon ik samen met een hele lieve vrouw.'

Ook jouw tindertrauma en ander dateleed delen? Vinden we leuk! Dat kan hier.

delen
Ismay Gijsen

Ismay (1996) is verslaafd aan organize video's op TikTok, maar kan zelf niks opgeruimd houden. Haar zuurverdiende centen geeft ze het liefst uit in een restaurant of aan een item dat op haar veel te lange wishlist met skincare prijkt.

Meer van deze auteur

Meer lezen