Sexy time - De verkeerde bus #2: een irritant mooi lijf

Body & Mind

Sexy time - De verkeerde bus #2: een irritant mooi lijf

Anna Karolina
Door

Anna Karolina

Gepubliceerd op

9 november 2023 om 19:00

Gepubliceerd op

9 november 2023 om 19:00

De stilte van de man naast me is nog erger dan zijn lach. Puur de wetenschap dat zijn lijf, ook al zit er een stuk stof tussen, tegen het mijne aandrukt, geeft me zenuwachtige kriebels. Gelukkig zijn we binnen tien minuten bij het hotel.

'Hotel Alimounda Mare. Ladies and gentlemen, Alimounda Mare.'

'Sorry, mag ik eruit.'

Ik durf hem niet aan te kijken en houd mijn tasje dicht tegen mijn lijf aan, alsof het me helpt om mezelf onder controle te houden.

'Tuurlijk, maar ik moet er ook uit, dus als jij even wacht.'

Hij zegt het aardig, maar met een zware ondertoon, wat me direct op mijn plek zet. Hij loopt richting zijn moeder en ik zie mijn kans schoon om de bus via de middelste deur te verlaten.

Ik haal diep adem, maar alles wat me vult is hitte en ondefinieerbaar verlangen. Man, wat is het heet hier. Ik doe snel mijn sweater uit en sta in mijn sporthemdje te wachten op de koffers.

'Probeer je me te ontlopen?'

Ik draai me om en kijk weer in zijn ogen. Dit is niet goed. Wat ik voel door puur naar hem te kijken is zo fout. Want wat ik voel is nieuwsgierigheid en pure zin om de man voor me te leren kennen.

Het is precies wat je voelt als je iemand tijdens het uitgaan tegenkomt, als je single en op zoek bent. Die ene persoon, de blik, de glinstering, de charme. Je voelt aan alles in je lijf dat dit DE persoon is van die nacht, en je het liefst de nacht met diegene afsluit.

'Mag ik zo brutaal zijn om te vragen hoe je heet.'

'Minka.'

'Mooi.'

'Dank je.'

Ik vouw mijn armen borst over elkaar.

'Okay Minka, ik wens je een mooie vakantie toe.'

Hij lacht een beetje onwennig en draai zich van me weg. De aantrekkingskracht is bijna te snijden. Dit komt ook alleen omdat ik de laatste tijd een beetje baal van Paul, met zijn domme grappen en kinderachtige gedoe. En laat deze vakantie nou precies bedoeld zijn om samen weer mooie momenten te beleven en naar elkaar toe te groeien.

Ik knik, wens hem hetzelfde en rol met de koffers richting de receptie. Geen idee hoe lang het nog duurt tot Paul er is, maar dan kan ik alvast naar de kamer.

Ik check in en eenmaal boven vergaap ik me aan de prachtige kamer en het uitzicht. Niet normaal, we kijken uit op zee. Ik open mijn koffer, trek mijn azuurblauwe bikini aan en stap op het balkon. Even insmeren dan maar, als Paul eenmaal hier is, gaan we natuurlijk direct het strand op. Ik zie ons al romantisch in elkaar gevouwen in de branding staan. Dit is precies wat we nodig hebben.

'Hey. Wat een toeval.'

Naast me verschijnt Thomas, met zijn ontblote bovenlijf en zijn joggingbroek nog aan. Ik slik. Dit kan niet waar zijn. Deze jongen mag echt niet gedurende deze vakantie naast me slapen. Wat heeft hij een mooi lijf. Het is gespierd, maar niet te, hij is lang, maar niet te, eigenlijk gewoonweg perfect en vooral erg irritant mooi.

'Mooie bikini.'

Hij laat zijn blik over mijn lijf glijden en ik zou zweren dat ik zijn mondhoeken omhoog zie krullen.

'Minka, dit is mijn moeder. Mam, dit is Minka.'

Ik schud zijn mama de hand en voel een directe verbinding met haar. Wat een lieve vrouw en hoe leuk eigenlijk dat hij samen met zijn mama op vakantie gaat. Paul moet niks van zijn ouders weten, en als we met Kerst naar ze toegaan, zit ie al de hele week van tevoren te klagen, dat ie een paar uur met ze aan tafel moet.

'Ga je mee zwemmen?'

'Ik wacht nog op …'

'De sukkel…?'

Hij lacht binnensmonds en ik heb ineens zin om hem een klap te verkopen voor zijn arrogante gedrag.

'Weet je wat, nee, helemaal leuk. Laten we gaan zwemmen.'

Zijn pupillen worden groter en ik zie dat hij blij verrast is door mijn actie. Ik ben ook gek om nu in deze hitte binnen op Paul te wachten. Hem kennende heeft ie al vrienden gemaakt in de bus en zit ie ergens een biertje te doen op het terras.

Ik pak mijn strandtas, gooi mijn telefoon erin, een boekje en zonnebrand en loop de kamer uit. De deur naast onze kamer gaat open en Thomas stapt eruit.

'Kom, even afkoelen.'

Totaal misplaatst en onverwachts neemt hij me bij de hand en vreemd genoeg laat ik hem.

Wordt vervolgd.

delen
Anna Karolina

Anna schrijft iedere week over haar zoektocht naar de ware (meeslepende) liefde die als een stevige rode draad door haar leven loopt. Elke zaterdagavond om 19.00 uur lees je een gloednieuwe aflevering op &C the website.

Meer van deze auteur

Meer Body & Mind