Queen of selflove Lotte van Eijk: 'Meiden, echt: Love at first sight bestaat'

Body & Mind

Queen of selflove Lotte van Eijk: 'Meiden, echt: Love at first sight bestaat'

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

18 juni 2024 om 11:00

Gepubliceerd op

18 juni 2024 om 11:00

In de gloednieuwe podcastserie Kletsen over Ketsen – Fris de zomer in die &C samen met Chilly maakt, vraagt presentatrice Dzifa Kusenuh haar gasten het hemd van het lijf over intimiteit. Van gênante vakantieverhalen en meest iconische festivalervaringen tot juicy DM’s en steamy seksvragen. Deze keer geeft influencer en queen of selflove Lotte van Eijk antwoord op Dzifa’s intieme vragen.

Lotte van Eijk ken je waarschijnlijk wel van haar podcast Lotte's Hotline waarin ze openhartig en eerlijk advies geeft over relaties, liefde, familie en selflove. Naast haar podcast heeft de goedlachse Rotterdamse ook haar eigen plussize-kledinglijn House of Lovaeij. Tijd voor Dzifa om Lotte beter te leren kennen.

Regenbogen en duiven Dzifa trapt af: welke date heeft Lotte ontzettend verrast? 'Dat is toch wel de date met mijn huidige partner Deen. Ik had altijd zo’n perfecte date in mijn hoofd. Zeg maar het plaatje van: duiven die wegvliegen en regenbogen die spontaan verschijnen als je die persoon ziet staan. Dat je dat gevoel krijgt dat je nooit meer bij elkaar weg wilt. Nou, meiden, ik kan je vertellen: Love at first sight bestaat. Deen en ik zagen elkaar en ik wist gewoon: dit is 'm.'

Je poes verzorgen Maar hoe bereid je je dan voor op dat moment dat je weet dat je misschien seks gaat hebben met elkaar, wil Dzifa weten. 'Nou, mijn beste vriendin had me zo’n Chilly intiemtissues-pakje getipt. Ze zei: 'Joh Lotte, dit is ideaal om je poes te verzorgen. Of je nu de hele dag loopt te joggen, shoppen, lopen of whatever, dan haal je gewoon zo'n doekje eroverheen en ben je helemaal fresh.' En dat deed ik dus tijdens die date met Deen ook. Hij vond het overigens niet nodig, maar voor mijn eigen onzekerheid was het fijn. Ik voelde me er heel fris door.'

Spelen met sextoys Lotte en Deen zijn inmiddels al vier jaar samen. Hoe houden ze het spannend in bed? ‘We hebben een hele vitrinekast vol sekstoys. Dus we kijken waar we zin in hebben en wat we leuk vinden op dat moment. Ook praten we veel over seks en doen we rollenspellen. Maar Deen wordt dan ook weleens jaloers op zijn eigen karakter in het spel. Dan zeg ik: 'Kom eens hier Alfredo' en dan zegt hij: 'Huh, wat nou Alfredo!' Haha.' Stop maar in je tas Van je voorbereiden op een steamy date tot dansen op een festival: deze zomer wil je je op elk moment van de dag fris en zelfverzekerd voelen. En daar helpt Chilly je graag bij. Zo zijn de intiemtissues ideaal voor op vakantie, een festival of onderweg. De intieme wasemulsies zijn weer top voor thuis onder de douche. Beide intieme verzorgingsproducten van Chilly beschermen en zorgen voor langdurige frisheid. Alleen nog even kiezen voor welke variant je gaat. Wordt het Gel/Fresh voor extra frisheid, Delicate voor de gevoelige huid of toch Protect voor extra bescherming?

Luister de hele podcast Waarom Lotte liever een beschuitje met Lizzo eet dan met Billie Eilish en wat ze doet om het in bed spannend en kinky te houden, luister je in deze aflevering! Wil je nu de hele podcastserie Kletsen over Ketsen – Fris de zomer in beluisteren? Dat kan via je favoriete podcastkanaal. Zo vraagt Dzifa ook Daelorian van der Kolk en Kimmy de Weerd het hemd van het lijf. Zet je koude drankje maar klaar, want het belooft heet te worden.

Dit is een samenwerking met Chilly.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer van &C the brandstudio