Krijg een orgasme, en nog 6 tips bij ongemakken tijdens je menstruatie

Body & Mind

Krijg een orgasme, en nog 6 tips bij ongemakken tijdens je menstruatie

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

11 juni 2024 om 18:00

Gepubliceerd op

11 juni 2024 om 18:00

Heb je zin in een feitje waar je je wenkbrauwen van optrekt? Een vrouw is gemiddeld 7,4 jaar ongesteld in haar leven. Da’s lang, ja. Zo’n 451 keer hangt de rode vlag uit. En vrouwen kunnen ongemakken ervaren tijdens de menstruatie…

Die ongemakken kunnen je leven soms beïnvloeden. En hoewel je altijd lief zou moeten zijn voor jezelf en je lichaam, is dat tijdens je menstruatie extra belangrijk. Een aantal suggesties die je kunnen helpen deze periode.

Chocolade eten Ook zo’n zin in zoet als je ongesteld bent? Kun je niks aan doen. Je hormonen schieten alle kanten op rondom je menstruatie, wat ervoor zorgt dat je trek krijgt in calorierijke producten. Wil je het nog enigszins gezond houden, dan ga je voor de puurste variant die je kunt vinden. Of hou het bij één blokje (succes).

A.Vogel Menstruatie tabletten slikken A.Vogel weet als geen ander hoe krachtig planten kunnen zijn. Die gebruiken ze dan ook als basis voor hun natuurlijke zelfzorgproducten. In de natuurlijke A.Vogel Menstruatie 1,2* tabletten, nieuw in het schap, zitten er twee: framboosblad en duizendblad. Deze twee planten helpen bij ongemakken tijdens je menstruatie*. Daarnaast bevatten ze ijzer, dat de aanmaak van rode bloedlichaampjes ondersteunt. Wel zo fijn voor je lijf! Ze zijn geschikt vanaf twaalf jaar en volledig vegan.

Met A.Vogel Menstruatie tabletten  zorg je trouwens niet alleen goed voor jezelf, je helpt er ook anderen mee. Bij één op de tien jonge meisjes en vrouwen in Nederland die in armoede leven is thuis geen geld voor menstruatieproducten, zoals maandverband, tampons en menstruatiecups. A.Vogel is partner van het Armoedefonds en doneert per verkochte verpakking 25 cent in de strijd tegen menstruatie-armoede.

Beweeg (een beetje) Is bewegen het laatste wat je wil doen tijdens je menstruatie, verzet dan vooral geen poot. Maar weet dat bewegen best kan helpen. Lichaamsbeweging produceert het gelukshormoon endorfine. En daarvoor hoef je niet aan de zware gewichten te sjorren. Yoga, zwemmen of wandelen is al genoeg.

Warmte Dat helpt je ontspannen en dat is tijdens je menstruatie nooit verkeerd. Warm een kruik op en kruip onder een deken op de bank. Of laat een bad vollopen, laptop aan en relaxen maar. In het ideale geval schuif je na afloop door naar je bed, want…

…ook een massage helpt bij de ongemakken Pak daarbij niet alleen je rug en schouders mee, maar laat ook je buik masseren met verwarmende olie, ter hoogte van je baarmoeder. Geen partner of huisgenoot in de buurt? Zelf je buik masseren kan ook. Leg beide duimen op je navel en vorm een driehoek met je handen. Draai vervolgens cirkels met je handen, terwijl je duimen op z’n plaats blijven.

Die afspraak afzeggen Je weet dat je volwassen bent als je stiekem blij bent als een afspraak niet doorgaat. Zeker tijdens je menstruatie. Je hormonen – daar heb je ze weer – kunnen er aan het begin van de week voor zorgen dat je je niet zo sociaal voelt. Het heft in eigen handen nemen kan natuurlijk ook: cancelen die hap.

Een orgasme krijgen Je libido kan flink omhoogschieten als je ongesteld bent (wéér die hormonen). En doordat de boel goed doorbloed is down under, zijn je orgasmes nog intenser. Voeg er wat chocolade aan toe en je zou bijna zin krijgen in de tijd van de maand…

Dit is een samenwerking met A.Vogel. 1 Duizendblad 2 Framboosblad *Evaluatie gezondheidsclaims is lopende. KOAG/KAG-nr: 11-0524-879

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer lezen van Body & Mind