Kimmy over Love Island: ‘Er zijn wel dingen gebeurd die niet zijn uitgezonden’

Body & Mind

Kimmy over Love Island: ‘Er zijn wel dingen gebeurd die niet zijn uitgezonden’

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

25 juni 2024 om 11:00

Gepubliceerd op

25 juni 2024 om 11:00

In de podcastserie Kletsen over Ketsen – Fris de zomer in die &C samen met Chilly maakt, vraagt presentatrice Dzifa Kusenuh haar gasten het hemd van het lijf over intimiteit. Van gênante vakantieverhalen en meest iconische festivalervaringen tot steamy dateverhalen. Deze keer geeft Kimmy de Weerd, bekend van Love Island, antwoord op Dzifa’s intieme vragen.

Je kent Kimmy misschien wel van haar deelname aan Love Island in 2023 waar ze verliefd werd op de Belgische Kengi en samen met hem de hoofdprijs won. Inmiddels is Kimmy weer single en focust ze zich vooral op haar eigen kledinglijn Spicey. Samen met haar vriendinnen maakt ze zich op voor een hete zomervakantie met veel feestjes en festivals, en daar wil Dzifa natuurlijk alles over weten.

Actie in het hostel Het liefst vliegt Kimmy met haar backpack de wereld over: van Thailand en Ibiza tot aan Bali. Wat is haar meest gênante vakantieverhaal, wil Dzifa weten. ‘Oef, nou da’s wel meteen een steamy verhaal. Op reis slaap ik vaak in hostels en als je dan iemand meeneemt voor wat actie, dan is dat dus in zo’n groepszaal. Dat mag natuurlijk niet, maar op een gegeven moment waren we bezig en toen...’ Weten hoe Kimmy’s verhaal afliep? Luister dan snel deze aflevering.

Spill the juice Hoe was Love Island eigenlijk, wil Dzifa weten. ‘Zijn er nog steamy dingen gebeurd waar wij als kijkers geen weet van hebben?’ Kimmy lacht: ‘Nou goed, je loopt daar heel de dag in je bikini en ziet elkaar steeds halfnaakt. Ook slaap je een maand lang naast elkaar en ik was echt heel verliefd op Kengi... Dus ja, er zijn wel dingetjes gebeurd die niet werden uitgezonden, haha.’

Zelfverzekerd op date Nu Kimmy weer single is, verheugt ze zich deze zomer op veel fun met haar vriendinnen en natuurlijk een leuke date hier en daar. Wat doet ze eigenlijk om zich tijdens een date zelfverzekerd te voelen? Kimmy: ‘Ik vind verzorging heel belangrijk. Daarom heb ik altijd doekjes bij me, die zijn gewoon heel chill. Dan ga ik even snel naar de wc, want je weet maar nooit waar je belandt. Ik vind het fijn om overal lekker te ruiken, dus naast tissues heb ik ook altijd kauwgom mee en een luchtje op. Geur is zo belangrijk.’

Stop maar in je tas Van je voorbereiden op een spannende date tot dansen op een festival: deze zomer wil je je op elk moment van de dag fris en zelfverzekerd voelen. En daar helpt Chilly je graag bij. Zo zijn de intiemtissues ideaal voor op vakantie, een festival of onderweg. De intieme wasemulsies zijn weer top voor thuis onder de douche. Beide intieme verzorgingsproducten van Chilly beschermen en zorgen voor langdurige frisheid. Alleen nog even kiezen voor welke variant je gaat. Wordt het Gel/Fresh voor extra frisheid, Delicate voor de gevoelige huid of toch Protect voor extra bescherming?

Luister meer! Van zoenen met Manuel Broekman tot seks in de jungle: dit en nog meer spannende, sexy verhalen van Kimmy luister je in deze aflevering. De hele podcastserie Kletsen over Ketsen – Fris de zomer in beluisteren? Dat kan via je favoriete podcastkanaal. Zo vraagt Dzifa ook Daelorian van der Kolk en Lotte van Eijk het hemd van het lijf. Dus zet je koude drankje maar klaar, want het belooft een hete zomer te worden.

Dit is een samenwerking met Chilly.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer van &C the brandstudio