It’s you o’clock: tips voor chilltijd met jezelf

Body & Mind

It’s you o’clock: tips voor chilltijd met jezelf

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

23 mei 2023 om 18:00

Gepubliceerd op

23 mei 2023 om 18:00

We rennen, vliegen, tijgeren en sjezen massaal door het leven. We schieten van hot naar her en zijn blij als we weer nét op tijd bij ons wekelijkse yoga-klasje binnendenderen. Hè, hè: we mogen weer éven uitpuffen. Ben je nou een beetje zoekende naar hoe je zo’n zen-momentje gedurende de dag tijdens je werk of studie creëert? Geen nood! Hier wat tips op een rij. Ze kosten je allemaal slechts tien minuten. Beloofd.

Kiss me, baby Last van concentratieproblemen tijdens het studeren door kriebels voor je crush? Goed nieuws, want tijdens een goed potje tongen, komt er oxytocine vrij in je lijf. Oxy-watte? Vergeet de naam maar snel. Het enige dat jij hoeft te onthouden is dat dit gelukshormoon zorgt voor ontspanning in je lijf. Lekker! Dus hup, waar wacht je nog op? Even tien minuten zoenen en kijk eens even hoe ontspannen je daarna verder studeert. Graag gedaan.

Bakkie geluk Het is vaak een moment van samen, maar stiekem nog fijner alleen. Weinig zo ontspannen als een (ijs)koffiemoment met jezelf. Genieten. Even relaxen, mijmeren en dagdromen. De wereld ver weg. Zucht. Zin in gekregen? Goed nieuws, want Starbucks Chilled Coffee heeft heerlijke cappuccino, caffè latte of macchiato’s waar je helemaal.. ja, chill van wordt dus.

Starbucks Chilled Coffee

Het zonnetje in huis Ontzettend blij worden we ervan in Nederland: de zon. En dat is niet voor niets. Wist je dat tien minuten in de zon al een ontspannende werking hebben op je spieren én op je hersenen? Win-win. Dus kom met die billen van de bank af en sleep, wandel of huppel vrolijk door de frisse buitenlucht met de zon op je snoet.

Namasté Dat jij je eens per week medium soepel in de downward-facing dog of child's pose vouwt, vinden wij al hartstikke bewonderenswaardig. Maar het is daarnaast dus hartstikke belangrijk om elke dag even tien minuten te ontspannen. Dus houd stiekem gerust je eigen yoga-lesje op je kantoorstoel. Hoe? Sluit je ogen en adem rustig in door je neus en uit via je mond. Zo, ben jij even lekker onderweg naar de beste versie van jezelf.

Feestje voor één Knallers van hits die je meezingt onder de douche of in de auto. Geeft dat niet iedereen een gevoel van vrijheid en ontspanning? Zwengel je Spotify-app aan en maak eens een lijstje van tien minuten met je favoriete nummers. Beluister deze wanneer je op de dag zin hebt in een chill-boost en wedden dat je rust ervaart? Inspiratie nodig? Begin dan eens met deze fijne lijst van Starbucks Chilled Coffee. Oh, en dans gerust alsof er niemand kijkt. Is hélemaal jouw feestje. Enjoy!

Dit is een samenwerking met Starbucks Chilled Coffee.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer van &C the brandstudio