Gladder dan ooit: met deze nieuwe scheerroutine zijn irritaties verleden tijd

Body & Mind

Gladder dan ooit: met deze nieuwe scheerroutine zijn irritaties verleden tijd

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

14 juni 2024 om 14:00

Gepubliceerd op

14 juni 2024 om 14:00

Nu de blotere maanden aanbreken, kan het zijn dat je de schaamstreek wat meer liefde en aandacht wil geven. In de vorm van een uitgebreide scheersessie, bijvoorbeeld. Jammer alleen dat we vooral in de schaamstreek vaak het tegenovergestelde bereiken. Denk: irritaties all over the place. Met déze scheerroutine is dat verleden tijd.

Je benen scheren gaat vaak nog wel, al is het daar de kunst om geen lapjes huid mee te nemen (blóédbad, we’ve all been there). Je okselhaar en je schaamhaar laten zich lastiger beteugelen. Want weggeschoren krijg je het wel, maar vervolgens begint het gedonder: bultjes, irritatie, jeuk. Lekker dan. 

Uit onderzoek (CMK Intimate Grooming US H&P, 2019 (N=291)) blijkt dat maar liefst 85 procent van de vrouwen hier last van heeft en daarom niet tevreden is met het scheren van hun schaamhaar. Je bent dus lang niet de enige en het is al helemaal niets om je voor te schamen. Maar gedeelde smart mag dan halve smart zijn; daarmee is je vulva nog steeds niet verlost van de ellende. Wat moet je daar nou mee?

Venus heeft de oplossing. Deze scheergodin heeft een heel assortiment aan speciale producten voor huid en schaamhaar, waarmee je voorgoed afscheid neemt van scheerirritaties. Geef je schaamstreek de liefde die ze verdient met dit 5-stappenplan:

Stap 1: Exfolieer.  De Satin Care-exfoliant gebruik je van tevoren, om oude huidcellen los te maken en weg te vegen en te helpen beschermen tegen ingegroeide haartjes.

Stap 2: Bescherm.  Tijdens het scheren biedt de 2-in-1 Reiniger & Scheergel een beschermende laag om irritatie te voorkomen.

Stap 3: Scheer met beleid.  Het Gillette Venus-scheermesje, ontworpen om scheerirritatie te voorkomen, is nu verbeterd met een vleugje aloë vera. Trim je liever? Er is nu ook een waterproof trimmer die niet aan de haartjes trekt.

Stap 4: Kalmeer.  Na het scheren of trimmen gebruik je het Satin Care-serum, voor een kalmerende hydratatie en om jeuk te helpen verminderen.

Stap 5: Voorkom wrijving.  De antischuurstick beschermt je huid tegen wrijving die irritatie kan veroorzaken in de schaamstreek. 

Kom maar door met die stranddagen, jij als smooth operator bent er helemaal klaar voor. De Venus + Satin Care Voor Huid en schaamhaar-lijn is nu verkrijgbaar bij Etos.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer lezen